Flow’hon mm. The Black Keys. Päiväliput myös myyntiin

Flow Festivalin uusiin ulkomaisiin kiinnityksiin kuuluvat yhdysvaltalainen supertähteyteen matkalla oleva rock-yhtye The Black Keys, norjalainen laulaja-lauluntekijä Ane Brun, philadelphialainen indie-rockin luottonimi The War on Drugs, elektronisen musiikin innovaattorit Nicolas Jaar ja Flying Lotus, uuden rap-musiikin suunnannäyttäjä A$AP Rocky, nousussa oleva vasemman laidan pop-akti St. Vincent ja reggae-legenda Andy Horace, sekä Wastelands-arkkitehtikilpailun voittajalavalla residenssin tekevä palkittu amerikkalainen jazzpianisti Jason Moran yhtyeineen. Lisää julkistuksia on luvassa kevään aikana. Tämän hekinen päiväkohtainen lista löytyy Flow’n sivuilta.

Lisäksi kansainvälisten esiintyjäkaartia rikastuttavat perinnetietoisen soulin huippunimi Charles Bradley And His Extraordinairies, harvinaisen yhteis-DJ -keikan tekevät tähtituottajat Four Tet ja Caribou, vuoden parhaiden albumeiden listalla taajaan mainittu Oneohtrix Point Never, dubstep-innovaattori Pinch, eteläafrikkalaisen katutanssin kuuma ilmiö Shangaan Electro ja eteerinen jousiambient-duo A Winged Victory For The Sullen. Kotimaisia esiintyjäkiinnityksiä ovat Jukka Poika, Gracias, Siinai, Verneri Pohjola Quartet, Black Twig, Bendagram ja Kuusumun Profeetta.

Uusina lipputyyppeinä myyntiin tulevat tästä päivästä alkaen kahden päivän lippuyhdistelmät sekä perjantain ja lauantain yksittäiset päiväliput.

4 päivää: pe-su + avajaiskonsertti / 160 €
3 päivää: pe-su / 130 €
2 päivää: pe+la, la+su, pe+su / 110€
1 päivä: pe, la, su / 70 €
Avajaiskonsertti ke 8.8. / 49 €
+ lipunmyyjän toimituskulut alk. 1,50 €.

Kaikkiin lipputyyppeihin on saatavilla myös Itämerilippu + 2 €, joka käytetään lyhentämättömänä WWF:n Operaatio Merenneitoon. Ostorajoitus 6 lippua / asiakas. Liput nimetään ostotilanteessa ja henkilöllisyys on todistettava rannekkeenvaihdossa tai portilla. Liput ovat myynnissä Tiketissä.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.