Teurastamon “verisiin” tunneleihin pääsee ensi lauantaina, Open House Helsingissä monia muitakin kohteita

Ensi viikonloppuna 13.-15.9. järjestetään Open House Helsinki 2013, joka avaa monia normaalisti yleisöltä suljettuja tiloja.

Kierrokset ovat ilmaisia ja suurimmalle osalle kierroksista voi vain tulla paikan päälle. Joillekin kierroksille on turvallisuussyistä rajoitettu osallistujamääriä. Näille kierroksille otetaan osallistujat jonotusjärjestyksessä kierroksen alkamispaikalta tai arvotaan. Tieto jonotuksesta tai arvonnasta löytyy kunkin kohteen tarkemmista tiedoista. Kierrokset kestävät pääsääntöisesti 1–2 tuntia. Ellei toisin mainita, kierrokset ovat suomenkielisiä.

Yksi mielenkiintoinen kohde on Teurastamon tunnelit, jotka avaavat näkymän paikan veriseen historiaan. 20 ensimmäistä paikalle ehtinyttä pääsevät tutustumaan Teurastamon maanalaisiin tunneleihin. Kierrokset ovat lauantaina klo 12 suomeksi, 13.15 in english, 14.30 suomeksi.

Viikonlopun aikana on tarjolla kierroksia mm. Akateemiseen kirjakauppaan, Olympiastadionille, VEnäjän federaatio suurlähetystöön, Kulttuuritalolle, Finlandia-talolle ja Stora Enson pääkonttoriin.

Tsekkaa koko lista osoitteesta www.openhousehelsinki.fi