Tavastian uusi rock-disco Take It OFF! alkaa helmikuussa

Tavastialla alkaa 3. helmikuuta joka perjantainen päitä pyörryttävä ja jalat liikkeelle paneva Take It OFF! -rock-disco. Illan bändien päätettyä urakkansa, lavalle nousee yli 20 vuotta levyjä pyörittänyt, Fatty Sounds -levykaupan isä Dj Lord Fatty sekä kymmenkunta vuotta kiekkojen ääressä työskennellyt ja useampaa klubia hostannut DJ John Wayne ystävineen. Rock-disco avaa ovensa perjantaisin klo 23:30 ja klubille on vapaa pääsy.

Helsinkiin on jo pitkään ollut kysyntää rehelliselle rock-discolle, joka tarjoaa loistavat bileet turhia kaunistelematta ja tanssijoiden ehdoilla. Genren asiantuntijoilta on luvassa joka perjantai aamuneljään saakka sekä tuoreita modernin rockin hittejä että eri vuosikymmenien rock-klassikoita, jotka kääntävät niin nuorien kuin vanhempienkin päät.

Perjantaina 3.2. klubin take off -partyssa on tiedossa huimaa menoa, paljon ystäviä, maukkaita juomia ja ennen kaikkea kiven kovaa rokkia. Rock-discon annista on luvassa esimakua jo tulevana perjantaina 27. tammikuuta heti Flaming Sideburnsin ja Heavy Tigerin keikkojen jälkeen. Kannattaa siis tulla tarkastamaan, mistä uudessa Take It OFF! -klubissa on kyse.


TAKE IT OFF! – Tavastian rock-disco
Avajaiset pe 3.2.2012 klo 23.30-04.00
DJs Lord Fatty, John Wayne & Special Guests
Joka perjantai klo 23.30-04.00 Tavastia-klubilla (Urho Kekkosen katu 4-6)
Vapaa pääsy!

 

 


Posted

in

,

by

Tags:

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.