Tampereen Valtterin juhannukseen pari lisäkiinnitystä

Juhannuksena 2013 torstaista lauantaihin järjestettävä Valtteri-festivaali tuo keskikesän juhlan tunnelman kaupungin keskustaan. Pääesiintyjinä Tampereella nähdään muun muassa saksalainen diskopartisaani Shantel, yhden kesän harvoista keikoistaan heittävä Scandinavian Music Group ja englantilainen skakopla The Skints.

Valtterin uusimmat kiinnitykset on tehty lauantaipäivälle. Neljän naisen Iva Nova tuo Tullinaukiolle haitarin ja venäläisen hauskanpidon. Antero Lindgren yhtyeineen puolestaan kertoo syviä ja tuoreita tarinoita toukokuun alussa ilmestyvän kakkosalbuminsa Talking with the Dead tiimoilta.

Valtteri alkaa kaikkina päivinä Tullinaukiolla, jolla pääsee ilmaiseksi ja ikärajattomasti nauttimaan tapahtumaa varten somistetusta juhannusmiljööstä. Tarjolla on muun muassa elävää musiikkia, sauna ja laadukkaita erikoisruokavaliot huomioivia ravintolapalveluja. Alueen ravintolat Pakkahuone, Klubi, Telakka ja Bar Passion ovat mukana tapahtumassa.

Illan tullen ravintolat tarjoavat vain täysi-ikäisille juhannustunnelmaa ja laadukasta elävää musiikkia. Tapahtuman liput oikeuttavat pääsyyn Pakkahuoneen ja Klubin keikoille.