Tampereen ja Turun Klubeilla starttaa Tähti-dj-klubi, ensimmäinen vieras The Smithistä tuttu Mike Joyce

Tampereen ja Turun Klubeilla alkaa kesäkuun puolivälissä uusi tapahtuma, jonka tuottaa tamperelainen Nem Agency. Tähti-dj-klubin ensimmäinen vieras on englantilainen Mike Joyce, joka tuli tunnetuksi The Smiths -yhtyeen rumpalina klassisen bändin koko uran ajan. Joyce on ollut aktiivinen musiikkitoimija vuoden 1987 ja The Smithsin jälkeen. Hän on soittanut mm. Buzzcocksissa, Public Image Limitedissä ja Julian Copen yhtyeessä sekä kahdella Morrisseyn singlellä (Interesting Drug ja The Last of the Famous International Playboys).

Samalla hän on rakentanut dj-uraa sekä radiossa että klubeilla: Mike Joycen ääntä ja vaihtoehtoisia biisivalintoja on kuultu mm. East Village Radio -nettiradion Coalition Chart Showssa ja Manchester Radio onlinen Alternative Therapy -ohjelmassa. Mike Joycen klubi-dj-ura on jatkunut jo vuosia. Keikat Britanniassa ja Keski-Euroopan maissa johtavat nyt ensimmäistä kertaa Suomeen. The Smithsin elävä legenda viilaa Tampereen Klubilla perjantaina 15. kesäkuuta ja Turun Klubilla lauantaina 16. kesäkuuta.

Tähti-dj-klubi jatkuu heinäkuun puolivälissä. Tampereen ja Turun Klubeille saapuu silloin taattu kesäkaksikko The Ark -yhtyeestä: kitaristit Martin Axén & Mikael Jepson. Myös elokuulle on tulossa vastaavaa ohjelmaa, ja jatkuvuus kesän jälkeen on mahdollista.

Tähti-dj-klubi/kesä 2012

pe 15.6. klo 22-04 Klubi, Tampere: dj Mike Joyce (The Smiths/UK), dj Antti H, 7 e (sis. eteispalvelun)
la 16.6. klo 22-04 Klubi, Turku: dj Mike Joyce (The Smiths/UK), dj Sami Häikiö, 7 e (sis. eteispalvelun)

ke 18.7. klo 22-04 Klubi, Tampere: dj:t Martin & Jepson (The Ark/Swe), 7 e (sis. eteispalvelun)
to 19.7. klo 22-04 Klubi, Turku: dj:t Martin & Jepson (The Ark/Swe), 7 e (sis. eteispalvelun)