Sydän, Sydän täyttää 10 vuotta, juhlakeikka Tavastialla, jossa väliajalla nähdään bändin tekemä elokuva

Kuukausia kestäneen kirkonkirjojen tutkimisen, aikalaishaastatteluiden sekä yhtyeen ensimmäisestä demosta tehdyn radiohiiliajoituksen perusteella on voitu todistaa että Sydän, Sydän todellakin täyttää 10 vuotta.

No siinä sitten mietittiin että mitä helvettiä tässä nyt pitäisi tehdä vai tehdäänkö mitään? Konserttisalikiertue? Joululevy? Tuplakokoelma? Muistelmateos? Juhlakeikka Tavastian lavalla?

Lopulta bändi päätyi juhlakeikkaan Tavastialla. Sydän, Sydämen bassotaajuuksista vastaavan Tomi Flycktin mukaan ”suunnitelma” on seuraava:

”Ensin sulatamme ihmisten sydämet soittamalla repullisen uusia, hienovireisen kauniita sovituksia yhtyeen hiteistä ja harvinaisuuksista. Tämän jälkeen luvassa on väliaika, jonka aikana esitetään yhtyeen oma luenta historian ehkä merkittävimmästä tieteiselokuvasta. Tätä uudelleenfilmatisointia on työstetty perinteiseen Sydän, sydän tyyliin burnoutin uhalla yötä päivää. Elokuvasta onkin sitten hyvä siirtyä illan viimeiseen vaiheeseen, joka on tietysti silkkaa älyvapaata jynkytystä ja synkkää lunastusta. Siitä meidät tunnetaan ja se homma meillä onkin kymmenen vuoden kokemuksella aika lailla hanskassa.”

Pakettiin kuuluu siis kaksi settiä ja puolituntinen elokuva. Eikä siinä vielä kaikki! Lavalla nähdään kerrankin mieskauneutta, kun yhtyeen rinnalla musisoi nuori ja lahjakas Suomen Karvapääkuninkaat 1968:n Jussi “Jussi89” Liukkonen.

Tässä vielä maistiaista edelliseltä levyltä.
[youtube aGndBGPfSjo]

KEIKKA
Pe 25.1.2013 Tavastia-klubi, Helsinki

LIPUT
Liput 11,5/12 €, ennakot Tiketistä


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.