Swedish House Mafia jäähyväiskiertueellaan Suomeen

Megasuosiota nauttiva dj-kollektiivi Swedish House Mafia saapuu jäähyväiskiertueensa One Last Tourin tiimoilta Suomeen. Ruotsalaiskolmikko on luvannut kiertueen olevan ryhmän laajamittaisin ja näyttävin ikinä, ja show koetaankin Suomessa Helsingin Hartwall Areenalla. Konserttipäiväksi on vahvistunut torstai 20. joulukuuta. Lipunmyynti vuoden hengästyttävimpään tanssitapahtumaan käynnistyy maanantaina 5. marraskuuta Lippupisteessä ja Tiketissä.

One Last Tour käynnistyy Dubaista marraskuun puolessa välissä ja se vie Swedish House Mafian ympäri maailmaa, mm. ensimmäistä kertaa Intiaan, Venäjälle ja Etelä-Afrikkaan. Luvassa on varmasti tunteikas kiertue, sillä se on jäämässä yhtyeen viimeiseksi Steve Angellon, Axwellin ja Sebastian Ingrosson jatkaessa tulevaisuudessa muiden projektiensa parissa. Kolmikko pääsee kiertueen myötä jättämään hyvästit ja on jo lupaillut luoda upeita muistoja sekä faneilleen että bändille itselleen.

Swedish House Mafian odotettu ”Until Now” -albumi julkaistiin vastikään ja se syöksyi suoraan listaykköseksi myyden maailmanlaajuisesti yli 700 000 kappaletta ensimmäisen viikon aikana. Kaksinkertaista kultaa myyneen debyyttialbumin ”Until One” seuraaja muodostaa One Last Tourin virallisen soundtrackin. ”Until Now’lla” kuullaan kokoelma kolmikon originaalibiisejä, remixejä, yhteistuotantoja, klubisuosikkeja ja soolotuotantoja. Mukana on mm. tuorein single, brittilistan ykköseksi julkaisuviikollaan singahtanut ”Don’t You Worry Child” (feat. John Martin), joka sai ensiesityksensä 65 000 ihmisen edessä yhtyeen jäähyväiskeikalla Milton Keynes Bowlissa. Lisäksi mukana on aikaisemmin julkaisematon Coldplay Vs Swedish House Mafia ”Every Teardrop Is A Waterfall”, maailmanlaajuiset klubihitit ”Calling” ja ”In My Mind”, Steve Angellon ja Third Partyn ”Lights”, remix Usherin ”Euphoria”-hitistä ja muita aikaisemmin julkaisemattomia kappaleita.

[youtube PDboaDrHGbA]

Swedish House Mafia teki läpimurtonsa vuonna 2010 ”One”-klubihitillään sekä platinaa myyneellä ”Miami 2 Ibiza” -singlellään, jossa mukana oli myös Tinie Tempah. Molemmat biisit olivat dj-kollektiivin ”Until One” -debyyttilevyllä, joka on pysytellyt myydyimpien levyjen listoilla ympäri maailmaa vielä pari vuotta julkaisunsa jälkeenkin. Viime vuoden kesällä klubien tanssilattiat täytti vuorostaan ”Save The World” -hitti. Vuoden 2011 yhtye päätti soittamalla keikan 20 000 ihmiselle New Yorkin Madison Square Gardenissa, joka myytiin loppuun ennätyksellisesti kymmenessä minuutissa. Tämän vuoden puolella Swedish House Mafialta on julkaistu singlemenestys ”Antidote”, jolla kolmikko tekee yhteistyötä Knife Partyn kanssa. Kesällä yhtye jätti ikimuistoiset jäähyväiset brittifaneilleen isoimmalla headline-keikallaan Milton Keynes Bowlissa huikeiden lasereiden, ilotulitteiden ja tulenlieskojen sävyttäessä pimenevää iltaa. Joulukuussa on suomalaisfanien vuoro ja Swedish House Mafia lupailee hengästyttävää show’ta tännekin.

KONSERTTI
To 20.12.2012 Helsinki, Hartwall Areena
Ovet klo 18.30

LIPUT
Myyntiin ma 5.11.2012 klo 9
79 / 75 euroa + toimituskulut Lippupisteen sekä Tiketin myyntipisteistä


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.