Suomi-räpin “superbändi” GG Caravan juhlii karkauspäivänä The Circuksessa

Suomen eturivin muusikoista koottu, räpin superkokoonpanoksikin jo tituleerattu GG Caravan juhlistaa debyyttialbuminsa julkaisua keikalla The Circuksessa, Helsingissä, karkauspäivänä keskiviikkona 29. helmikuuta. Yhtyeen ensimmäinen pitkäsoitto löytyy kaupoista samaisesta päivästä alkaen. Lipunmyynti levynjulkaisukeikalle alkaa Tiketissä huomenna perjantaina 3. helmikuuta.

GG Caravan on uusi kotimaisen rytmimusiikin superkokoonpano, joka yhdistää musiikissaan räppiä ja mustalaismusiikin vaikutteita eri maailmankolkista. 14-henkisessä yhtyeessä on mukana useita nimekkäitä muusikoita, mm. Paleface, Zarkus Poussa, Tommy Lindgren, Marzi Nyman, Brandon ja Redrama. Alkusysäys kokoonpanolle saatiin viime syksynä sisäasianministeriön tilaaman rasismin vastaisen Meijän puolue -kampanjan tiimoilta. Hyvin alkanutta yhteistyötä haluttiin jatkaa, ja Tero Roinisen ja Samu Wuoren ohjauksessa karavaani on kulkenut määrätietoisesti eteenpäin. Vastikään on valmistunut musiikkivideo ”On se hienoo” -singlestä

Levynjulkaisukeikalla The Circuksessa nähdään lisäksi kaikki tulevalla albumilla vierailleet artistit. Keikka on K-18, mutta sinne on järjestetty ikärajaton alue nuoremmille faneille keikan ajaksi. Keikan jälkeen täysi-ikäiset valtaavat yökerhon tanssilattian DJ Tasten ja DJ Lastin johdolla.

GG Caravan kokoonpano:

Redrama – vokaalit
Paleface – vokaalit
Tommy Lindgren – vokaalit
Brandon – vokaalit
Miika Colliander – kielisoittimet
Samu Wuori – kielisoittimet
Tero Roininen – kielisoittimet
Marzi Nyman – kielisoittimet
Toni Porthen – rummut
Zarkus Poussa – perkat
Jore Rantalainen – bassot
Antti Untamala – viulut
Niko Kumpuvaara – haitarit
Joonas Kasurinen – kiipparit

KEIKKA
Ke 29.2.2012 Helsinki, The Circus
Ovet klo 19, ikäraja K-18 / ikärajaton alue keikan ajan

LIPUT
Myyntiin pe 3.2.2012 klo 9
Hinta 15 euroa + toimituskulut Tiketin myyntipisteistä
Ovelta 18 euroa, mikäli lippuja on jäljellä