Suomen suurin urbaanin musiikin festari Summer Up täyttää 10 vuotta

Summer Up -festivaali valtaa jälleen Lahden Mukkulan rannan 6.–7. heinäkuuta. Summer Up on kävijämäärältään Suomen suurin urbaanin musiikin festivaali, ja se järjestetään nyt kymmenettä kertaa.

Mukkulan rannassa esiintyvät muiden muassa Palefacesta, Redramasta, DJBB:n Tommy Lindgrenistä ja Brandonista koostuvat GG Caravan, Junon ja Nopsajalan Elokuu, Brädi, Cheek, Notkea Rotta, Ruudolf,
Ruger Hauer, Solonen ja Kosola, Mikael Gabriel, Kuningasidea, Chebaleba, Fintelligens, Jukka Poika livebändeineen, Jare & VilleGalle, Petri Nygård sekä Club kiss DJ’t eli DJ Taste, DJ Kid lo, DJ Komet, DJ
Spektri sekä DJ RNO.

– Esiintyjät ovat myös olennaisen tärkeitä, ja siksi haluamme, että Summer Upissa esiintyvät aina sen hetken parhaat ja suosituimmat tekijät. Mutta kuten viimevuotinen kävijätutkimus todisti, tunnelma ja ystävät ovat yhä isommassa roolissa. Summer Up tunnetaan urbaanigenressä siitä, että meillä toimii kaikki ja tunnelma on mieletön, Summer Up Oy:n Martin Mustonen kertoo.

Summer Up julkaisee lisää esiintyjiä 15. maaliskuuta. Tuolloin paljastetaan 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi lavalle nouseva kaikkien aikojen kotimainen yllätysesiintyjä, joka huipentaa kovan esiintyjäkattauksen nostalgisuudellaan.

Lipunmyynti on jo käynnissä ja viime vuonna liput myytin loppuun jo ennakkoon.

Päivän lippu (pe tai la) 35 euroa
Kahden päivän lippu 59 euroa
Kahden päivän VIP-passi 130 euroa

Ennakot myy Lippupalvelu.