Sun Roba valtaa Iso Roobertinkadun

Toista kertaa järjestettävä Sun Roba -katufestivaali valtaa jälleen Helsingin sydämessä sijaitsevan Iso Roobertinkadun 30.6.2012. Tapahtuman tarkoituksena on edistää vapaata kaupunkikulttuuria elävöittämällä ja virkistämällä ainutlaatuista kävelykatua ja sen ympäristöä. Sun Roba tarjoaa monenlaista ohjelmaa kaikille ikäryhmille, lasten sirkusteemaisesta leikkimaailmasta lavatansseihin, ja kotimaisen pop-musiikin kiinnostavimpiin huippuihin.

Viime vuoteen verrattuna musiikkiohjelma kasvaa tapahtuman saadessa käyttöönsä Stupido-levykaupan eteen nousevan katulavan lisäksi uuden konserttipaikan, loisteliaan Astoria-salin. Koko Sun Roba -festivaalin ohjelma on kävijöille ilmainen, eikä mihinkään kadun ravintoloista vaadita tapahtuman aikana sisäänpääsymaksua.

Katu kokee festivaalin ajaksi täydellisen muodonmuuutoksen, kun katukiveykset peittyvät nurmikon alle ja lempeä markkinatunnelma täyttää ilman. Tarjolla on tietenkin runsaasti erilaisia, kesäisiä makunautintoja sekä tapahtuman ajaksi rakenettavia erikoisuuksia, muun muassa viime vuonna suuren suosion saavuttanut puulämmitteinen sauna. Myös yllätyksiä on luvassa. Sun Roba pyrkii osaltaan myös edistämään pienyrittäjien näkyvyyttä ja vilkastamaan heidän kaupankäyntiään. Tapahtuma antaa kauppiaille oivan mahdollisuuden luoda uusia asiakassuhteita. Kadun laidat täyttyvät pienyrittäjien myyntikojuista, joissa esillä ja myynnissä on alueella toimivien yritysten designia, ruokaa ja musiikkia.

Sun Roba on tapahtuma, josta nautitaan yhdessä ja johon kaikki ovat tervetulleita!

Tapahtuman varmistuneet esiintyjät ovat:
Iiris (EE)
Super Janne
Atletico Kumpula
Aino Venna
The Duke
Aero
Minä ja Ville Ahonen
MIAU
TV Off
The Fogo Posto featuring Kimmo Härmä, Juhana Jansson, Bjarki Kaikumo, Jukka Jylli ja Ilmari Heikinheimo.
Hermanni Turkki
Kari Tapiiri