Steel Panther tuo jälleen glamhuurut Suomeen

Villeistä keikoistaan, kieli poskessa tehdyistä sanoituksistaan ja näyttävistä esiintymisasuistaan tunnettu yhdysvaltalaisyhtye Steel Panther jatkaa rock’n’rollin-huuruista kiertuettaan ja saapuu nousukiidossa olevalla urallaan myös Suomeen syksyllä jo toistamiseen tämän vuoden aikana. Glamrockin ilosanomaa levittävä Steel Panther nähdään Helsingin The Circuksessa sunnuntaina 21. lokakuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy torstaina 28. kesäkuuta Tiketissä.

Edellisen kerran Steel Panther villitsi suomalaisyleisön täpötäydessä Nosturissa ikimuistoisella keikallaan maaliskuussa. Keikka myyntiin loppuun jo kuukausia etukäteen ja Sunset Stripin pantterit viihdyttivät oikein olan takaa. Humoristista tarinointia riitti seksistä, huolimattomista naisista, hauskanpidosta ja rock’n’roll -elämästä. Musiikillisesti yhtye kumartaa 80-luvun tukkabändien, kuten Mötley Crüen ja Poisonin suuntaan vieden genrensä huippukohdat potenssiin sata. Bändin tunnetuimpia kappaleita ovat mm. ”Death To All But Metal”, ”Community Property”, ”17 Girls In A Row” ja “It Won’t Suck Itself”.

[youtube yfB7vF7nCdA]

Vaikka yhtye tekeekin show’nsa ja lyriikkansa huumorilla, muusikkoina Steel Pantherit ovat kovia tekijöitä. Keulakuva Michael Starr on laulanut aikoinaan L.A.Gunsissa ja kitaristi Satchell tunnetaan myös Rob Halfordin Fight-kokoonpanosta. Bändin tuorein levy ”Balls Out” julkaistiin viime syksynä ja esimerkiksi Briteissä se singahti suoraan iTunesin Rock-listan ykköseksi.

KEIKKA
Su 21.10.2012 Helsinki, The Circus
Ovet klo 19, K-18

LIPUT
Myyntiin to 28.6.2012 klo 9
35 euroa + mahdolliset toimituskulut Tiketin myyntipisteistä


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.