Soul Kitchen -klubi täyttää jo kymmenen vuotta

Yksi Suomen pisimpään yhtäjaksoisesti järjestetyistä klubi-illoista täyttää nyt 10 vuotta ja tätä juhlistetaan näyttävästi Kuudennella Linjalla vajaan kuukauden päästä. Syyskuussa 2013 tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä kun Rauha Trio järjesti ensimmäiset Soul Kitchen Clubit Sturenkadun Stella Star Clubilla (R.I.P). Ekalla klubilla nähtiin livenä silloin juuri ensimmäisen ”Mite se teiä…?”–levynsä julkaissut Kemmuru. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin Kemmuru on yksi Suomiräpin vaikuttavimmista räppiryhmistä, ja yhtyeen jäsenten sooloprojektien(kin) (mm. Jodarokin Aivovuoto-projekti) vuoksi Kemmuru himmaa keikkatahtiaan jääden keikan jälkeen epämääräiseksi ajaksi tauolle.

Soul Kitchen Clubin ajatuksena on aina ollut nostaa esiin uusia rytmimusan kykyjä jo tunnettujen artistien kera livenä lavalle, mustan rytmimusan DJ-toiminnan säestyksellä. Tällä kertaa on kunnia saada lavalle Helsingin herkullisin funk/pop-bändi – Berlin Nun – joka käy sataprosenttisesti naisenergialla. Berlin Nun on tanssittanut ihmisiä vuodesta 2009 lähtien ja viimeisen vuoden ajan he ovat soittaneet omaa tuotantoa muun muassa tämän kesän Pori Jazzeilla.

Illan avaa Rauha Trion räp-karaokekonsepti RAPaoke Miky Maun houstaamana. RAPaokea on päästy vetämään Kuudennen Linjan bileiden lisäksi niin Joensuun Kerubissa kuin Korvaboosti-festareilla Kuopiossakin. DJ:nä dekkien takana häärii totta kai Soul Kitchen Clubin oma Lovroc, ja saattaapa Miky Maukin muutamat levyt spinauttaa. Yhteistyökumppanien kautta tullaan muistamaan myös juhlavieraita
tuoteyllätyksien muodossa!

TAPAHTUMA
La 21.9.13 Kuudes Linja, Helsinki

LIPUT
9 € ovelta


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.