Sisin – Kotimaista uutuusmetallia Discoren jalanjäljissä

Sisin on uusi kotimainen raskaan musiikin pumppu, joka julkaisi helmikuussa kolme kappaletta sisältävän debyyttijulkaisunsa “Alkusoitto”. Yhtyeen keulamies Kristian Kriikkula vastaili tämän tiimoilta muutamiin kiperiin kysymyksiin

Kertoisitteko lukijoillemme hieman mistä Sisimmässä on kyse?

Sisin on nelihenkinen rock/metal-hybridi, joka muodostaa musiikkinsa tiukoista riffeistä ja isoista kertosäkeistä. Paikkapaikoin touhu on aika melodista, mutta kyllä sieltä sitä perustuuttaustakin löytyy tarvittava määrä. Bändi on perustettu kesällä 2011 ja siitä asti on puskettu tiivisti hommia yhdessä. legalne zaklady online

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/36453604″ iframe=”true” /]
Sisin – Tragedia

Vaikutit monta vuotta Discore -yhtyeessä, joka lopetti toimintansa kaikessa hiljaisuudessa muutama vuosi sitten. Mitä Discoren ja Sisimmän välissä on ehtinyt käydä, ja onko Sisin Discoren “jatkumo”?

Siinä mielessä Sisin on jatkumoa Discorelle, koska sama mies tekee biisit ja esityskielenä on edelleen suomi. Myös kitaristimme JP soitti Discoressa. Siihen yhtymäkohdat mielestäni jäävätkin. Sisimmän biiseissä on tuore soundi, joka kuulostaa juuri omalta itseltään. Nyt kehdataan vetää myös rock-vaihteella eikä kaiken ole pakko kuulostaa metallilta. Lisäksi Sisimmässä porukka on nivoutunut äärimmäisen hyvin yhteen eikä musiikissa tarvitse tehdä kompromisseja, vaan joka jätkä parantaa biisien lopputulosta omalla panoksellaan.

Sisin on ainakin omaan korvaani soundiltaan hyvin modernin ja kansainvälisen kuuloinen, mutta laulukielenä on suomi. Monet metallimusiikkia kuuntelivista tietävät että suomeksi laulettava metalli saattaa herkästi mennä surkuhupaisan kuuloiseksi, mutta silti Suomesta löytyy monta suomeksi laulavaa metallibändiä joilla tämä ei tunnu olevan ongelma. aplikacje zaklady bukmacherskie Lauloit kuitenkin jo Discoren aikana kaikki kappaleet suomeksi, joten oliko tämä luonnollisempi ratkaisu kuin esimerkiksi englanniksi kirjoittaminen ja/vai onko sanoitusten kirjoittaminen suomeksi mielestänne vaikeaa?

Suomeksi vetäminen on ollu mulle selvää koko ajan. Mitäs sitä turhaa vääntämään surkealla englannilla väen väkisin tusinatekstejä. Parempi tehdä kerralla kunnon kamaa. Kun tekee tekstejä suomeksi, niin mitään ei saa ilmaiseksi, eikä anteeksi. Rivien pitää todellakin toimia ja tulla sydämestä, jotta touhu kuulostaa uskottavalta.

Kertokaa hieman levynne tekemisestä? Minkälainen työjako bändin sisällä on?

Tein biisien rungot aika pitkälle valmiiksi koneelle, jonka jälkeen jokainen jäsen lisäsi kakkuun omat kerroksensa. Treenikämpällä hierottiin sovitukset kuosiin ja marssittiin studioon. Studiossa orkesteria johti JP, joka toimi äänittäjänä ja oli oikeastaan myös tuottajan saappaissa. Hän kehitti muunmuassa taustalaulujen linjat, koska herralla nyt vaan sattuu olemaan korvaa sellaisille. Tästä kokonaisuudesta sitten muodostui se Sisin-soundi.

Mitä tulevaisuuden suunnitelmia Sisimmällä on? Onko albumia tiedossa?

Täyspitkällinen biisejä on kasassa. Se käydään jossain vaiheessa tekemässä pois kuleksimasta, mutta ennen sitä tehdään Sisintä tutuksi niin paljon kuin mahdollista ja otetaan keikkalauteet haltuun. Albumia lähdetään työstämään eteenpäin vasta siinä vaiheessa kun olemme saaneet aikaiseksi tarpeeksi nostetta ja hyvää pöhinää. kasyno online bonus bez depozytu 2021 Tuntemattomuudesta on turha lähteä suoraan täyspitkän äänityksiin. Malttakaa odottaa tovi, niin sitten tärähtää sitäkin tykimmin!

Missä Sisintä voi nähdä livenä?

Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu lähinnä keikkojen heittäminen ja Sisimmän tunnetuksi tekeminen ylipäätään. Helsingissä saattaa olla veto touko-kesäkuussa, mutta muuten keikkailu tulee ajoittumaan syksylle.

Loppusanoja tjms?

Jos tunnette piston sisimmässä niin tiedätte mitä tehdä – Pyytäkää keikalle! Kotisivuiltamme www.sisinsivu.com löytyvät yhteystiedot ja kaikki Alkusoiton biisit.

[soundcloud params=”auto_play=false&show_comments=false”]http://soundcloud.com/kristian-kriikkula/isien-perint-mp3[/soundcloud]
Sisin – Isien Perintö


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.