Sauna Open Air vaihtaa paikkaa, lisäkiinnityksinä Volbeat ja Opeth

Viime kesänä taukoa viettänyt Sauna Open Air palaa festivaalikartalle ja vaihtaa samalla tapahtumapaikkaa Ratinan festivaalipuistoon, jossa kaksipäiväinen festivaali järjestetään 8.-9.6.2013.

Jo julkistetun Nightwishin lisäksi Sauna Open Airissa nähdään tanskalainen Volbeat, jolle Saunan keikka tulee olemaan kesän ainoa esiintyminen Suomessa. Bändi on sunnuntain 9.6. pääesiintyjä. Viimeisimmällä kahdella levyllä suoraan Suomen albumilistan ykköseksi ampaisseen rock-yhtyeen tunnetuimpia biisejä ovat “Sad Man’s Tongue”, “Guitar Gangsters & Cadillac Blood” ja “Fallen”. Ensi vuonna yhtyeeltä on lupa odotella uutta pitkäsoittoa.

Lauantain ohjelmistoon lukeutuu paitsi Nightwish myös ruotsalainen progressiivista rokkia ja death metallia yhdistelevä Opeth, joka on yli 20-vuotisella urallaan noussut yhdeksi arvostetuimmaksi raskaan musiikin yhtyeeksi. Sen julkaisuista “Watershed” -albumi (2008) ja “In Live at The Royal Albert Hall” -dvd (2010) kipusivat Suomenkin listoilla kärkisijoille.

Sauna Open Air järjestettiin Ratinan puistossa vuosina 2004-2005 ja palaa nyt samaan paikkaan. Päälava tulee sijaitsemaan stadionin sisäpuolella ja muut esiintymispaikat Ratinan puistossa, stadionin vieressä.

Ennakkolipunmyynti alkaa maanantaina 5.11.12 Lippupalvelussa.

LIPUT
Festivaalilippu 99e + toimituskulut
Päivälippu 8.6. 52e + toimituskulut
Päivälippu 9.6. 52e + toimituskulut