Ruotsalaista dubstepiä Korjaamon Svenska Talande Klubbenille

Dubstep-duo Fritjof & Pikanen on tullut tunnetuksi kesällä soineesta hitistään “Shivoy” niin kotimaassaan Ruotsissa kuin meilläkin. Duo saapuu syksyllä Suomeen ja esiintyy Svenska Talande Klubbenilla Helsingin Korjaamolla lokakuun 3. päivä. Liput keikalle ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Tukholmasta kotoisin olevan duon muodostavat Fritjof sekä suomalaistaustainen Pikanen. Pikanen on tehnyt elektronista musiikkia niin kauan, kuin hän muistaa ja on mm. tuottanut Max Peezayn albumin “Discokommitén”. Fritjof on soittanut useissa eri kokoonpanoissa ja kaksikon yhteistyö lähtikin käyntiin Pikasen tehtyä remixin eräästä Fritjofin kappaleesta. Duon soundissa yhdistyvät roots-musiikki, pop ja elektroninen tanssimusiikki. Musiikki peilaa heitä ihmisinä ja sekoittaa sopivalla tavalla vakavuutta ja surua iloon ja tanssiin. Heidän ruotsinkieliset kappaleensa käsittelevät arkipäivää ja rakkautta.

Lämmittelijänä keikalla nähdään vaasalainen hiphop-artisti Daco Junior. Daco on kotoisin Angolasta, mutta on asunut suurimman osan elämästään Suomessa. Läpimurtosingle “Sane” julkaistiin vuonna 2011.

KEIKKA
Ke 3.10.2012 Helsinki, Korjaamo

LIPUT
Hinta 8 euroa + mahd. toimituskulut
Korjaamolaiset 7 euroa + mahd. toimituskulut Tiketin myyntipisteistä
Liput ovelta 10 euroa, Korjaamon jäsenille 9 euroa.