Retro 2015 – Rotting Christ – Kata Ton Daimona Eaytoy

Retro 2015 -sarja paljastaa tammikuun ajan yhden viime vuoden henkilökohtaisen kohokohdan per päivä. Ei varsinaisesti missään paremmuusjärjestyksessä, mutta kyllä kuun lopulla tarjoillaan ne viime vuoden kiiltävimmät helmet.


Rotting Christ on ollut omassa tutkassani silloin sun tällöin jo vuoden 1997, jolloin julkaistiin bändin viides albumi A Dead Poem. Jotenkin bändi on aina jäänyt kuitenkin vain Sentencedin pikkuserkuksi, joka ei ihan samalle tasolle ole kuitenkaan koskaan yltänyt. Tuo otsikossa mainittu biisi, joka kreikkalaisittain kirjoitettuna on siis Κατά τον δαίμονα εαυτού on pari vuotta sitten ilmestyneen albumin nimikappale, mutta poimiintui mukaan viime vuoden parhaisiin Lucifer Over Athens -livelevyn kautta. Bongasin vain jossain vaiheessa, että bändi oli julkaissut uuden levyn ja sen kummemmin asiaa tutkimatta pistin Spotifysta pyörimään. Seurasi toinen toistaan tiukempia vetoja ja ihmettelin tosissani, että nyt on Kreikan pojat pistäneet kovan tuplalätyn kasaan. Ihan näin ei kuitenkaan ollut asian laita, vaan tuo on livelevy eli periaatteessa kokoelma. Soundit ovat aivan älyttömän hyvät ja meno kuin moukarihäkissä. Pitänee kaivaa bändin katalogia lisää hieman väkevämmällä otteella.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.