Redemption-tapahtuma tuo tummat sävyt Tampereelle, tähtenä pitkän linjan britti Sex Gang Children

Goottirock, dark wave, EBM, industrial ja muu tummasävyinen musiikki sekä ripaus kasarisyntsapoppia kutsuvat jälleen väkeä Redemption-tapahtumaan. Lauantaina 24. marraskuuta Tampereen Klubilla kuullaan asiantuntevan dj-musiikin lisäksi myös kahta yhtyettä: brittiläistä Sex Gang Childreniä ja espanjalaista Larvaa.

Sex Gang Children on yksi kohtalokkaan englantilaisen jälkipunkin ensimmäisistä yhtyeistä. Jo vuonna 1982 Lontoon legendaarisella Batcave-klubilla esiintynyt ja kabareetyylin goottirockiin tuonut bändi saapuu Klubille kokoonpanossa, jossa laulajana toimii alkuperäisjäsen ja perustaja Andi Sex Gang. Luvassa on täysi laidallinen aitoa post punkia ja dramaattista tunnelmaa.

Espanjalainen Larva tulee Barcelonasta ja yhdistää musiikissaan elektroa, goottirockia ja industrial-vaikutteita. Musiikillisesti vahva bändi on myös visuaalinen ilmestys: zombieromantikot viihtyvät varmasti Larvan seurassa.

Kansainvälistä uraa rakentava yhtye esiintyi Suomessa ensimmäisen kerran vuosi sitten. Sen jälkeen Larvan tanakasta biitistä ovat nauttineet muun muassa venäläiset, meksikolaiset ja amerikkalaiset. Nyt suomalaisilla on siis jälleen mahdollisuus seota terror-EBM:n ja industrialin paukkeesta.

TAPAHTUMA
La 24.11. Klubi, Tampere

LIPUT
22 e (Tiketti) / 25 e (ovelta, jos jäljellä)