Ranskalais-suomalainen duo The Dø saapuu Suomeen klubikeikalle

Ranskalais-suomalainen duo The Dø, eli Olivia Merilahti ja Dan Levy, saapuu klubikeikalle Suomeen huhtikuussa. Viime vuonna kakkoslevynsä ”Both Ways Open Jaws” julkaissut kaksikko esiintyy yhtyeineen Tavastialla, Helsingissä maanantaina 23. huhtikuuta. Keikan lipunmyynti käynnistyy Tiketissä torstaina 9. helmikuuta.

The Dø on noussut viime vuosina yhdeksi indie-kentän seuratuimmista kaksikoista, joka on voittanut yleisöjen ja kriitikoiden suosion taidokkailla kappaleillaan, rohkealla kokeilunhalullaan ja inspiroivilla live-esiintymisillään. Bändin debyyttilevy ”A Mouthful” julkaistiin vuonna 2008 ja se singahti saman tien Ranskan albumilistan ykköseksi keinuvan ”On My Shoulders” -hitin saattelemana. Ahkera keikkailu vei The Døn Ranskan lisäksi mm. Yhdysvaltoihin, Turkkiin ja Australiaan. Tuolloin yhtye kävi hurmaamassa yleisöjä myös Olivian toisessa kotimaassa Suomessa, ja näytti Provinssirockissa ja Huvilateltassa miten albumin sovitukset saadaan toimimaan uskaliaasti livenä.

Viime vuonna julkaistu toinen albumi ”Both Ways Open Jaws” on jälleen The Døn itsensä säveltämä, äänittämä ja tuottama kokonaisuus pulppuilevia rytmejä, tarttuvia pop-koukkuja ja soitinkokeiluja. Luonnollisesti tämän kaiken höystää Olivian joko sydäntäsärkevän kaunis tai vahvan rytmikäs laulu. Viime kesänä The Dø kävi esittelemässä uutta levyään Flow-festivaaleilla, jossa se täytti Black Tentin ääriään myöden. Huhtikuussa bändi nähdään vihdoin viimein Suomessa klubikeikalla.

KEIKKA:
Ma 23.4.2012 Helsinki, Tavastia
Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT:
22 euroa + mahd. toimituskulut
Myyntiin to 9.2.2012 klo 9 Tiketin myyntipisteistä
Ovelta 24 euroa, mikäli lippuja on jäljellä