Psykedelistä rockia vääntävä Ozric Tentacles saadaan jälleen Suomeen

Brittiläinen kulttibändi Ozric Tentacles saapuu kahdelle keikalle Suomeen keväällä. Psykedeliaa, trancea ja progressiivista rockia yhdistelevä yhtye nousee lavalle Tampereen Pakkahuoneella lauantaina 19. toukokuuta ja esiintyy heti seuraavana iltana 20.5. Tavastialla. Keikkojen lipunmyynti käynnistyy tämän viikon perjantaina 9. maaliskuuta.

Vuonna 1983 perustettu Ozric Tentacles on tullut tunnetuksi monipuolisesta soundistaan, jossa psykedeelinen progressiivinen rock, maailmanmusiikki, trance ja ambient yhdistyvät saumattomasti toisiinsa . Bändiä pidetään yhtenä parhaimmista genrensä live-esiintyjistä ja keikat yltyvätkin usein intensiivisiksi rytmittelyiksi, jotka vaihtelevat nopeatempoisista tanssittavista osioista rauhallisempiin ambient-sävyisiin tunnelmointeihin. Keikkojen visuaalisena osana nähdään Fruit Salad Lights- valoshow.

Ozric Tentacles on julkaissut lähes 30 albumia, joista tuorein on viime vuonna kauppoihin tullut ”Paper Monkeys”. Bändin levymyynnit yltävät miljoonalukuihin, vaikka yhtyeellä ei ole koskaan ollut isoa levy-yhtiötä taustavoimanaan. Jatkuva kiertäminen ympäri maailmaa on kerännyt taakseen vahvan fanipohjan ja edellisen kerran Ozric Tentacles esiintyi Suomessa vuonna 2010 loppuunmyydylle Tavastialle.

KEIKAT
La 19.5.2012 Tampere, Pakkahuone (ovet klo 19, K-18) PERUTTU
Su 20.5.2012 Helsinki, Tavastia (ovet klo 20, K-18)

LIPUT
Myyntiin pe 9.3.2012 klo 9
Hinta 28 euroa + toimituskulut Lippupalvelun (Tampere ja Helsinki) tai Tiketin (Helsinki) myyntipisteistä.
Ovelta 31 euroa, mikäli lippuja on jäljellä.