Provinssirockin vastaus Ruisrock-kiinnityksiin, mm. punkin superbändi OFF! ja Bat For Lashes Törnävänsaareen

Provinssirockin artistikattaukseen tulee lisää ulkomaalaisia vahvistuksia. Ruisrockin kaapatessa itselleen Refusedin, Provinssi vastaa tuomalla Suomeen amerikkalaisen OFF!-bändin. Tämän punk-hardcore kvartettin jäsenet ovat aiemmin vaikuttaneet mm. Black Flag, Redd Kross ja Rocket From The Crypt -yhtyeissä. Superbändin maineesta huolimatta, First Four EPs (2010) -albumi on silkkaa timanttia ja bändiltä on tulossa uusi levy tänä vuonna. Bändin keikkakunnon voi tarkistaa alta:

Bat For Lashes saapuu Englannista pianonsa, bassonsa ja kitaransa kanssa viihdyttämään Provinssiyleisöä perjantaina. Bat For Lashes aka Natasha Khanin musiikki on kerännyt paljon huomiota ja häntä onkin pyydetty mukaan lukuisiin productioihin mm. debyyttialbuminsa musiikista tehtyyn fantasia-musikaaliin ja yhteistyöhön Radioheadin kanssa.

Muita kiinnityksiä ovat useasti viime aikoina Suomessa esiintyneet amerikkalainen punkrockyhtye The Gaslight Anthem ja kanadalainen Billy Talent. Sekä tämän kesän festareiden keikkajyrä Ewert and the Two Dragons, joka soittaa hieman Arcade Fireltä kuulostavaa ja hienoilla laulustemmoilla kruunattua indierockia

Provinssirockin vahvistuneet artistit:

Pe 15.6.
Nightwish, Snow Patrol (UK), Bat For Lashes (UK), M83 (FR), Example (UK), Amorphis, Eläkeläiset

La 16.6.
Kyuss Lives! (US), Rise Against (US), Billy Talent (CAN), OFF! (US), Stam1na, Chisu

Su 17.6.
Mastodon (US), Slayer (US), The Gaslight Anthem (US), JUSTICE LIVE (FR), Ewert and the Two Dragons (EST), Jukka Poika & Sound Explosion Band

Lipunmyynti:

Provinssirockin lipunmyynti on käynnissä. Myynnissä ovat kaikki lippuformaatit: kolme päivää, kaksi päivää (pe-la tai la-su) ja päiväliput. Provinssilippuja voi ostaa osoitteesta www.provinssirock.fi, Tiketistä, Lippupalvelusta, NetAnttilasta sekä uutena myös Lippupisteen verkkokaupoista ja myyntipisteistä. Provinssirockin omassa verkkokaupassa uutena maksuvaihtoehtona Joustoraha, jossa maksu onnistuu nyt myös osamaksulla tai laskulla.