Pomo jaksaa kiinnostaa, Turkuun toinenkin keikka

 

bruceandtheestreetbandBruce Springsteen & The E Street Bandin toukokuussa järjestettävä konsertti Turun HK Areenalla myytiin tänä aamuna loppuun nopeasti. Suuren kysynnän seurauksena on nyt varmistunut, että Springsteen yhtyeineen tekee toisen konsertin Turussa keskiviikkona 8. toukokuuta. Lisäkonsertin liput ovat nyt myynnissä Lippupalvelussa.

Bruce Springsteen & The E Street Band on soittanut viime vuodet jättimäisillä stadioneilla, mutta tällä kertaa suomalaisfanit pääsevät kokemaan keikkahurmoksen poikkeuksellisesti intiimisti sisätiloissa. Turun kaksi konserttia tulevat olemaan Springsteenin mittakaavassa kokoluokassaankin ainutlaatuisia The Wrecking Ball -kiertueella.

Bruce Springsteen & The E Street Bandin viimekesäinen Olympiastadionin konsertti Helsingissä löi rikki Springsteenin kaikki ennätykset keikkojen pituudessa ja historiallinen keikka ylitti uutiskynnyksen ympäri maailmaa. Paikan päällä olleille 44 000 fanille tapahtuma oli unohtumaton, sillä vaikka konsertti-illasta tuli pitkä, ei jännite katkennut hetkeksikään ja suomalaisyleisön hurmostila innosti yhtyeen suorastaan ylittämään itsensä. Keikka äänestettiin syystäkin myös Vuoden kiertueeksi / konsertiksi Musiikki & Media -ammattilaistapahtuman Industry Awards -gaalassa.

KONSERTIT
Ti 7.5.2013 Turku, HK Areena LOPPUUNMYYTY!
Ke 8.5.2013 Turku, HK Areena LISÄKONSERTTI!

LIPUT
Toimituskuluineen alkaen 102,50 / 99,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä