Pitkä Kuuma Kesäklubi tänä vuonna mbarin terassilla

Jo useampana vuonna Helsingin kesää piristäneet Pitkä kuuma kesäklubit järjestetään tulevana suvena uudessa paikassa. Tapahtumasarjan koti sijaitsee jatkossa mbarin terassilla, keskellä Lasipalatsin aukiota Helsingin ydinkeskustassa. Kerran kuussa järjestettävät klubi-illat keskittyvät laadukkaisiin live-keikkoihin sekä vaihtuvien dj-vieraiden tarjoamaan levymusiikkiin. Yleisölle ilmaisissa tapahtumissa on luvassa laaja-alainen ja vaihteleva kattaus musiikkia hiphopista indierockiin ja folkista balkan-iskelmään.

Pitkä kuuma kesäklubin avajaisia vietetään keskiviikkona 29. toukokuuta, jolloin mbarin lavan valtaavat englanninkielisen hiphop-musiikin puhutuin suomalaisartisti Gracias sekä aikaisemmin tänä vuonna debyyttialbuminsa julkaissut räppäri Tuuttimörkö. Kesän muita esiintyjävieraita ovat esimerkiksi Risto, Jaakko Laitinen & Väärä Raha, Aino Venna, Minä ja Ville Ahonen soolo sekä Tiiu Helinä.

“Pitkä Kuuma Kesä -klubi keräsi laajaa kannatusta ja kiitosta myös viime kesänä. Itsekin viihdyin mestoilla enemmän kuin hyvin, joten looginen jatkumo on jatkaa klubia tänäkin kesänä. Bändikattaus on taas sopivan raikas, ja mbarin terassi on lokaationa täydellinen”, kertoo klubisarjan promoottori Feniks Willamo.

KLUBIT
Ke 29.05.2013 Gracias, Tuuttimörkö, DJ Nada
Ke 26.06.2013 Jaakko Laitinen & Väärä Raha, Lada Nuevo, DJ Svengali
Ke 19.07.2013 Tiiu Helinä, Julius Karlsson & Samat Nimet, All Ears dj’s
Ke 28.08.2013 Aino Venna, Minä ja Ville Ahonen soolo, DJ Afromikko
Ke 11.09.2013 Risto, Milesmore, Rubik dj’s

DJ-musiikkia klo 19.00-01.30, keikat klo 20.00 ja 21.00
Vapaa pääsy, ikäraja 18-vuotta