Pirinen/Sänpäkkilä-duo perusti uuden levy-yhtiön, ensimmäinen julkaisu on Pintandwefallista sooloilevan Ninni Luhtasaaren debyytti

Äänetön on uusi tamperelaisten kuvataiteilija-muusikoiden Ville Pirisen ja Sami Sänpäkkilän perustama levy-yhtiö. Ville soittaa lukuisissa yhtyeissä kuten Seremonia, Steel Mammoth ja Black Audio. Sami tekee musiikkia nimellä Es, soittaa Tuusanuuskat yhtyeessä sekä pyörittää toista kokeellisempaan musiikkiin keskittyvää Fonal-levy-yhtiötä. Äänetön tulee keskittymään valtavirrasta poikkeavaan pop ja rock musiikkiin. Ensimmäinen julkaisu ilmestyy 16. marraskuuta ja on Pintandwefall-yhtyeestä tutun Ninni Luhtasaaren ensimmäinen soololevy, jonka on äänittänyt ja tuottanut yhteistyössä Risto Ylihärsilä ja Teemu Markkula.

[soundcloud params=”auto_play=false&show_comments=true”]http://soundcloud.com/n4eb/new-friends[/soundcloud]

Ninni Forever Band (N4EB) tekee musiikkia, joka samalla iskulla pakottaa tanssilattialle ja pysäyttää ajattelemaan. Se on riemukkaasti surumielistä ja energisen levollista. Se on kiiltävän viileää maailmanluokan hittimusaa ja nukkavieru vanha ystävä jota tahtoo halata. Se on puupäisen simppeliä ja hämmentävän monimutkaista. Se on hupsua ja syvällistä, se on arkista ja yliaistillista, se on kotikutoista ja valmista stadioneille. Juuri kun luulet kukistaaneesi sen analyyttisellä kuuntelulla, se lyö pöytään kortin jota järki ei tunnista. Kuten paras ja kiinnostavin pop-musiikki aina, se pakenee määritelmiä.

Musiikki kulkee hämäriä polkuja, joilla ovat harhailleet mm. Lykke Li, The Leo Bugariloves, The Vaselines, Belaboris tai Pop Levi.