Pendulum-miesten dubstep-projekti saapuu Suomeen, lataa bändin uusi ep ilmaiseksi

Pääsiäistorstaina 5. huhtikuuta on luvassa on mielenkiintoinen keikka, kun Helsingin The Circukseen saapuu Pendulumin nokkamiesten Rob Swiren ja Gareth McGrillenin uusi projekti Knife Party. Tapahtuman liput tulevat myyntiin maanantaina 16. tammikuuta.

Knife Party on viime kuukausina saanut suuren huomion mediassa ja kerännyt loppuunmyytyjä saleja ympäri maailmaa. Omien hittiensä lisäksi kokoonpano on ehtinyt julkaista yhteisiä singlejä mm. Skrillexin, Swedish Housemafian, Porter Robinsonin ja Neron kanssa. Knife Partyn musiikki on dubstepia ja electroa yhdistelevää isojen areenoiden musiikkia, jossa on yhdistetty elementtejä rock- ja rave-musiikista. Knife Partyn lisäksi väkeä illassa tanssittavat kotimaiset Muffler, Eliot Ness, L.a.o.s., Rico Tubbs, Alexx ja Reefer.

Bändin Facebook-sivuilta saa ladattua ilmaiseksi 100% No Modern Talking -ep:n ilmaiseksi. Tässä pieni maistiainen mitä oikein on tarjolla.
[youtube gcejLp72iCE]

KEIKKA
To 5.4.2012 Helsinki, The Circus

LIPUT
Liput ennakkoon ensimmäisenä myyntipäivänä ma 16.1. 19,50 €
Huomisesta alkaen ennakkoon 25,50 €
Ja ovelta 35 €, jos lippuja jäljellä

Lipunmyynti alkaa ma 16.1.2012 kello 17. Ostorajoitus 6 lippua / hlö.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.