Päiväannos: VxPxOxAxAxWxAxMxC – Mass Suicide With A Rusty Comb

Nyt löytyi niin järjetön “possugrindikombo”, että pakko se on nostaa esiin. Tässä yhdistyy täydellisesti kaikki tähän genreen liittyvät hienoudet. Nimi on ensinnäkin täysin järjetön, VxPxOxAxAxWxAxMxC muuten on “lyhenne” ja tarkoittaa Vaginal Penetration Of An Amelus With A Musty Carrot. Biisien ja levyjen nimet ovat tottakai alan miesten tehoviljelmiä – Mass Suicide With A Rusty Comb on levyltä In Involuntary Abortion We Trust.

Kyllä tämän silti kruunaa “vokalisti” Franz Stockreiter, eipä ole pitkään aikaan tuollaista possu-/viemärisoundia tullutkaan vastaan (en tosin voi väittää etsineenikään).

Että tällaisia terveisiä Itävallasta.

Noisen uusi Päiväannos-sarja tarjoaa päivittäisen N-vitamiini-annoksen yhden musiikkikappaleen muodossa – genrerajoista välittämättä. Seuraa Päiväannos-sarjaa myös tilaamalla se Spotify-soittolistana.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.