Päiväannos: Total Devastation – Silverback

Noisen uusi Päiväannos-sarja tarjoaa päivittäisen N-vitamiini-annoksen yhden musiikkikappaleen muodossa – genrerajoista välittämättä. Seuraa Päiväannos-sarjaa myös tilaamalla se Spotify-soittolistana.

Karhulasta kajahtaa jälleen. Total Devastation on edennyt urallaan viidenteen albumiinsa, Satama-nimen saanut tupla julkaistaan kesäkuussa. Levyn miksauksessa ja masteroinnissa on käytetty kansainvälistä osaamista, joiden referenssit ovat ainakin Total Devastationille sopivat – miksaaja Tomas Skogsbergin listalta löytyvät mm. Entombed ja Katatonia kun masteroija Dave Collinsilta historiankirjoista löytyvät mm. Fu Manchu, Black Sabbath ja Queens of the Stone Age.

Tässä ensimmäinen maistiainen tulevasta. Piristääkö tämä vyörytys sinun päivääsi?

[soundcloud params=”auto_play=false&show_comments=true”]http://www.soundcloud.com/total-devastation/silverback[/soundcloud]


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.