Päiväannos: J. Karjalainen – Mennyt mies -paluusingle

Vanhan vuoden viimeisenä piristyspillerinä tarjoilemme J. Karjalaisen uutuussinglen Mennyt mies, mikä julkaistiin tänään, vuoden 2012 viimeisenä päivänä. Biisissä on vahvasti läsnä Maggie Reillyn kasarihitin, Everytime We Touch – tunnelmaa sointu- ja melodiakuvionsa osalta, ehkäpä myös ripaus Blue Öyster Cultin Don`t Fear the Reaperia. Teksti kääntää kuitenkin koko paletin ylösalaisin ollessaan taattua, venkoa ja (itse)ironista Karjalaista. Aiheena onkin ilmiselvästi nykyajan reliikkipopparimeininki ja vanhojen ideoiden uudelleenkierrätys ja niillä ratsastaminen.

Mennyt Mies on ensimmäinen single 15.3.2013 julkaistavalta studioalbumilta Et Ole Yksin. Karjalaiselle Et ole yksin –albumi merkitsee päivitettyä paluuta J.:n rockaavampaan tyyliin, mikä on ollut laajemmin tunnettua jo miehen Mustat Lasit-yhtyeen kulta-ajoista lähtien. Tulevan albumin on tuottanut Janne Haavisto.

Levyllä soittavat Janne Haavisto / lyömäsoittimet, Mikko Lankinen / kitara, Pekka Gröhn / kosketinsoittimet ja Tom Nyman / Basso.

Noisen Päiväannos-sarja tarjoaa päivittäisen N-vitamiini-annoksen yhden musiikkikappaleen muodossa – genrerajoista välittämättä. Seuraa Päiväannos-sarjaa myös tilaamalla se Spotify-soittolistana.