Päiväannos: Eva & Manu – Feet in the Water

Tämäpä varsin pätevän kuuloista poppailua. Suomalainen Eva Louhivuori ja ranskalainen Emmanuel Laudic tutustuivat vuonna 2009 Bostonissa Berklee College of Musicissa. Evan ja Manun ensimmäisiä keikkoja kuultiin ja nähtiin jo Bostonissa sekä New Yorkissa ja vuonna 2010 duo palasi Eurooppaan. Pariskunnan suosio lähti liikkeelle Travel in Music –videoblogista, jossa he julkaisivat lauluja matkan varrelle osuneista ihmisistä ja tapahtumista ympäri Eurooppaa.

Eva & Manu esiintyvät “debytantti-artistina” levyjulkaisupäivänä 17.8. Helsingin Juhlaviikkojen Huvilateltan avajaisillassa. Illan toinen debytantti on Kalle Lehto.

[youtube B5wDNYivt_s]

Noisen uusi Päiväannos-sarja tarjoaa päivittäisen N-vitamiini-annoksen yhden musiikkikappaleen muodossa – genrerajoista välittämättä. Seuraa Päiväannos-sarjaa myös tilaamalla se Spotify-soittolistana.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.