Päiväannos: Eeliks:en – Suutre Teiter

Tämä Fonalin kiinnitys on jo tämänkin lafkan outousasteikolla erikoista tavaraa. Eeliks:en aka. Eelis Mikael Salminen on 7-vuotias, diggaa mm. Beatlesistä, AC/DC:stä, The Prodigystä ja Pikkuoravista, Suutre Teiter -debyyttialbuminsa hän nauhoitti isänsä iPhonella, hän ei halua esiintyä livenä “koska ei halua olla mikään Robin” ja levyn lyriikatkin ovat pitkälti siansaksaa, kun mitään hyvää sanottavaa ei oikein ollut.

Eelis on muuten myös sitä miltä, että todennäköisesti Fonal-pomo Sami Sänpäkkilä on ainut ihminen maailmassa, joka hänen musiikistaan voisi digata.

[soundcloud params=”auto_play=false&show_comments=true”]http://soundcloud.com/fonal/eeliks-en-suutre-teiter[/soundcloud]

Noisen Päiväannos-sarja tarjoaa päivittäisen N-vitamiini-annoksen yhden musiikkikappaleen muodossa – genrerajoista välittämättä. Seuraa Päiväannos-sarjaa myös tilaamalla se Spotify-soittolistana.


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.