Päiväannos: Dog Days Revolution – Overloaded

Peer Güntin klassisimpien aikojen tanakan soiton selkäranka -Teijot-rumpali Twist Twist Erkinharju (Los Bastardos Finlandeses) yhdessä basisti Tsöötz Kettulan kanssa ovat perustaneet uuden, suoraselkäistä ja konstailematonta hard rockia paiskovan kokoonpanon, mikä tottelee nimeä Dog Days Revolution.

Yhtye vaikuttaa ensikuulemalta varsin varteenotettavalta haastajalta kitaristi-laulaja Timo Nikin johtamalle, jo pari albumia ilman Teijoja, uudistuneella kokoonpanolla operoivalle Korian rähinätriolle. DDR:ssä kitaristilaulajan tonttia hoitaa Eski Palosaari ja soolokitaraa kurittaa Iffe Lindholm. DDR:n on määrä aloittaa debyyttialbuminsa nauhoitukset keväällä. AC/DC-coverbändinä aikaisemmin toimineelle ryhmälle viitteellisiä vaikutteita ei todellakaan tarvitse lähteä kaukaa hakemaan. Kyse on siitä itsestään – ehdasta tavarasta.

[youtube UCLGpK2yQQg#!]

Noisen Päiväannos-sarja tarjoaa päivittäisen N-vitamiini-annoksen yhden musiikkikappaleen muodossa – genrerajoista välittämättä. Seuraa Päiväannos-sarjaa myös tilaamalla se Spotify-soittolistana. Ps. Kuuntele myös viime vuoden lista.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.