Päiväannos: Devin Townsend Project – Lucky Animals

Kitaravirtuoosi ja musiikkinero Devin Townsend julkaisi hiljattain jo viidennentoista soololevynsä nimeltään Epicloud. Nyt syyskuussa ilmestyneeltä albumilta on vihdoin nähtävissä musiikkivideo kappaleesta Lucky Animal, joka on koottu lähinnä fanien itsekuvaamista videoista ympäri maaliman. Viime viikolla kolme keikkaa Suomessakin heittänyt artisti kommentoi:

Hei Tyypit! Tässä lopputulos Lucky Animalsista. Yritimme saada käyttöön edes pienen pätkän jokaisen lähettämästä tuotoksesta, toivottavasti onnistuimme siinä! Joissain videoissa synkronointi tuotti ongelmia ja kuvanlaatu vaihteli kaikkien pätkien välillä, mutta se on hauskaa. Kiitos tästä!

Huonon laadun sekä lainmukaisten syiden vuoksi osaa videoista ei valitettavasti voitu käyttää. Lopputuloksesta voi päätellä, että Devinin faneilla on yhtä kiero huumoritaju kuin itse maestrolla.

Noisen Päiväannos-sarja tarjoaa päivittäisen N-vitamiini-annoksen yhden musiikkikappaleen muodossa – genrerajoista välittämättä. Seuraa Päiväannos-sarjaa myös tilaamalla se Spotify-soittolistana.