Päiväannos: Circle – Day Two

Porin outolintu Circle on tehnyt jälleen hämmentävän levyn. Six Day Run on soundtrack saman nimiseen Mika Taanilan lyhytelokuvaan, joka kertoo kuusi päivää kestävästä Six Day Race -juoksukisasta, jossa juostaan kirjaimellisesti kuusi päivää putkeen mailin kierrosta New Yorkin Corona Parkissa. Kuulostaa kohtuullisen älyvapaalta kisalta. Osallistujat pääsevät jonkinlaiseen transsitilaan suorituksen aikana, kuten tässä biisissäkin varmasti on ollut tavoitteena. Jotain tapahtuman hohdosta kertoo jo se, että tapahtuma on ensi kerran järjestetty 1870-luvulla.

[soundcloud params=”auto_play=false&show_comments=true”]https://soundcloud.com/ektrorecords/circle-day-two[/soundcloud]

 

Tässä vielä dokkarin traileri.

[youtube kqTrJVMZnZE]

Noisen Päiväannos-sarja tarjoaa päivittäisen N-vitamiini-annoksen yhden musiikkikappaleen muodossa – genrerajoista välittämättä. Seuraa Päiväannos-sarjaa myös tilaamalla se Spotify-soittolistana. Ps. Kuuntele myös viime vuoden lista.


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.