Päiväannos : Anthrax – Anthems-EP

Yhdysvaltain Itä-rannikon thrash-ikoni Anthrax on juuri julkaissut EP-levyllisen covereita 70-luvun rock-klassikoista.  EP on nimetty “vaatimattomasti” Rushin progeteosta mukaellen: Anthems. Pernarutto-coveroinnin kohteeksi yhtye altistutti seuraavat, yhtyeelle itselleen merkittävät kappaleet:

Rush : Anthem, AC/DC : TNT, Thin Lizzy : Jailbreak, Boston : Smokin`, Cheap Trick : Big Eyes ja Journey : Keep on Running. Anthems sisältää myös yhtyeen vuonna 2011 julkaistulta, viimeisimmältä studioalbumilta Worship Musicilta löytyvän, yhtyeen oman kappaleen Crawl sekä uudelleenmiksauksen samaisesta biisistä. Perinteitä kunnioittavaa, mutta samalla raskalla Anthrax-soundilla moukaroivaa, rehellistä rokkaustahan yhtye esittää uusimmallaan. Sinällään mielenkiintoisia ja ennalta-arvaamattomia biisivalintoja yhtye on poiminut tälle tuotokselleen, ja toisaalta `thraxin kevyempi ja traditionaalisempi puoli tulee hyvin esille kyseisellä levyllä. Etenkin Joey Belladonnan muuntautumiskykyiset vokalistintaidot tuntuvat pääsevän hyvin  oikeuksiinsa näillä kappaleilla. MOSH!

Noisen Päiväannos-sarja tarjoaa päivittäisen N-vitamiini-annoksen yhden musiikkikappaleen muodossa – genrerajoista välittämättä. Seuraa Päiväannos-sarjaa myös tilaamalla se Spotify-soittolistana. Ps. Kuuntele myös viime vuoden lista.