Outkastista tuttu Big Boi saapuu Pipefestiin

Jämsän Himoksella 25.-27.7. järjestettävän kolmipäiväisen hiphop-kulttuurille omistetun Pipefestin pääesiintyjänä nähdään yhdysvaltalainen rap-artisti Big Boi, joka tunnetaan OutKast-duon toisena jäsenenä. Big Boi on tehnyt myös soolouraa, kirjoittanut muille biisejä, näytellyt ja tuottanut lukuisia albumeita. Artistin viimeisin albumi “Vicious Lies And Dangerous Rumours” julkaistiin joulukuussa. Big Boi nähtiin edellisen kerran Suomessa festivaaleilla kolme vuotta sitten.

Jokaisena tapahtumapäivänä lavalla nähdään kuusihenkinen Street Kings -tanssiryhmä, jonka nuorin jäsen on 7-vuotias tanssijasensaatio Sabo Edward Christian, joka esiintyi myös Talentissa. Samassa ohjelmassa aiemmin nähdyt Monsta ja Yasu ovat tunnettuja breakdance-tanssijoita, joiden taustalta löytyy Break SM -veteraanisarjan Suomen mestaruus ja Dancehall King -titteleitä. Vaikuttavat Street Kings -näytökset ovat tsekattavissa päälavalla artistien vaihtojen aikana.

Ulkomaista osastoa vahvistaa suomalaisia sukujuuria omaava ruotsalainen rap-artisti Adam Tensta ja kotimaisista räppäreistä Pipefestin lavan valtaavat mm. Petri Nygård, Cheek, Elastinen, Aste, JVG ja Stig.

Tapahtuma on kesän ainoa kolmipäivinen hiphop-festivaali Suomessa ja tänä vuonna se muuttuu ikärajalliseksi eli sisään pääsemiseksi tulee olla 18 vuotta täyttänyt.


Posted

in

, ,

by

Tags:

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.