On the Beach tanssittaa tänä vuonna ilman megatähtiä

Viime vuonna Rihannan tähdittämä On the Beach -tapahtuma ei tänä vuonna nojaa meganimiin. Hietaniemen uimarannan tuntumassa olevalle kentälle kohoaa teatterimainen konserttiteltta, joka kerääyhteen elektronisen musiikin ystävät lauantaina 30. kesäkuuta.

Ensimmäiset artistikiinnitykset ovat nyt varmistuneet: kesäisissä tunnelmissa fiilistä ovat nostattamassa muiden muassa ensimmäiselle live-keikalleen Suomeen tuleva, brittiläinen dubstep/electro-sensaatio Nero, Swedish House Mafian Steve Angello, housea ja electroa yhdistelevä Simian Mobile Disco, Ruotsin house- ja electro-piirien tuorein lupaus Adrian Lux sekä yksi drum & bassin suurimmista legendoista Adam F. Ohjelmistoon julkaistaan lisää elektronisen musiikin huippuja lähiaikoina. On The Beachin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 7. toukokuuta Lippupalvelussa ja Tiketissä.

Mielenkiintoisimmaksi nimeksi nyt julkaistuista nousee nykyisin kolmijäseninen Nero, joka lukeutuu elektronisen musiikin tämän hetken kirkkaimpiin nimiin, joka myy loppuun konserttejaan ympäri maailmaa. Monien maiden listakärjessä usein käynyt Nero oli viime vuonna yksi BBC:n arvostetuista Sound of 2011 -ehdokkaista. Huimassa nousussa olevasta bändistä on tullut viime vuosina Pendulumin kaltainen, genrerajoja rikkova vetonaula suurimpien festivaalien päälavoille.

[youtube llDikI2hTtk]

Kotimaisista nimistä On The Beachin lavalle nousevat mm. ensimmäistä kertaa livenä esiintyvä Dj Muffler sekä Suomen tunnetuin dubstep/electro-dj Rico Tubbs.

TAPAHTUMA
La 30.6.2012 Helsinki, Hietaniemi

LIPUT
Myyntiin ma 7.5.2012 klo 9
Hinta 49 euroa + mahd. toimituskulut Lippupalvelun sekä Tiketin myyntipisteistä


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.