Notkea Rotta starttaa Rottafestin

Lähiöiden sanansaattaja, rap-artisti Notkea Rotta järjestää yhtyeineen historian ensimmäisen Rottafestin. Rottamainen klubifestivaali pidetään Helsingin The Circuksessa perjantaina 14. syyskuuta. Yhtye on kiertänyt tänä kesänä Suomen suurimmat festivaalilavat ja juhlistaa kotiinpaluutaan ennätyspitkällä ja vierailijoita pursuavalla keikalla. Täydellä livebändillä esiintyvän Notkean Rotan lisäksi Rottafestin menossa ovat mukana SMC Lähiörotat, Raimo ja Ässä, Tuomio & Kone, Setä Koponen, Petos, Bogolo Street Band ja DJ Njassa. Rottafest-liput tulevat myyntiin maanantaina 13. elokuuta Tiketissä.

Notkean Rotan esikoisjulkaisu ”Panokset piippuun, pöhinät pönttöön” julkaistiin tarkalleen kymmenen kesää sitten. Siitä lähtien ryhmä on rapaten julistanut Itä-Helsingin lähiöiden sanomaa kolmen levyllisen ja pauhaavan livemeiningin kautta. Yhtyeen tuorein ja viides pitkäsoitto, tämän vuoden huhtikuussa julkaistu ”Notkea Rotta”-albumi, vei elektrovaikutteilla maustetun rap-biitin edelleen räimeenkin puolelle, kun rockmestarit Rane Raitsikka ja Sami Yaffa astuivat laivaan. Yaffan vaikutuksia on kuultavissa levyllä, Raitsikka on liittynyt Notkea Rotan kiinteäksi jäseneksi.

Tässä maistiaista siitä ensimmäisestä julkaisusta.

Yhtyeen keulakuva, Notkea Rotta itse fiilistelee Rottafest-tapahtumaa: ”Tosi siistiä saada meidän uudet ja vanhat ystävät pumppaamaan lauteille meidän huikeassa tikissä olevan livebändin kanssa, jossa mukana on tietenkin muun muassa Rautaperse, Rohtori Laine ja kapellimestarina Rane Raitsikka. Tästä tulee totaalisin Notkea Rotta supershow koskaan – arvostamiemme frendien kanssa!”.

Myös Helsingin Seudun Liikenne on mukana Rottafestissä – HSL tarjoaa tapahtumailtana ilmaisen kuljetuksen Itäkeskuksen Tallinnanaukiolta The Circuksen läheisyyteen Kampin Narinkkatorille. Rottabussiin mahtuu mukaan 50 ensimmäiseksi milla.tulonen@backstagealliance.com-osoitteeseen mukaan ilmoittautunutta.

TAPAHTUMA
Pe 14.9.2012 Helsinki, The Circus
Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT
Myynnissä ma 13.8.2012 klo 9
14 euroa + mahd. toimituskulut Tiketin myyntipisteissä
Liput ovelta 16 euroa, mikäli niitä on jäljellä.