Nosturin akustinen hevikesäklubi Sytyke alkaa tällä viikolla

Meri on tyyni, aurinko paistaa ja hiekkaranta kutsuu sinua viettelevästi. Kuuman grillin hehkuva lämpö ja kylmä olut kädessäsi suorastaan vaativat istahtamaan rantatuoliin nauttimaan illan viimeisistä laskevan auringon säteistä. Takanasi Enochian Crescent jo aloittelee settiään – akustiset kitarat on viritetty alas ja tamburiini lyö tahtia noille synkeille sävelille. Tämä on kuin unta, ajattelet. Mutta ehei, tämä on täyttä totta. Tämä on Sytyke-klubi.

Sytyke-klubi on Inferno-lehden ja Nosturin akustinen hevikesäklubi. Nosturin Alakerran terassi on pistetty täysin uusiksi, ja raflan pojillahan lähti mopo aivan lapasesta. Helsingin ainoa city-hiekkaranta, aurinkotuolit, palmut, asiakkaiden käytössä oleva hiiligrilli, kaupungin kaunein auringonlasku ja lavalla Suomen kovimpia metallibändejä vetämässä takuulla mielenkiintoisia ja kieroutuneita akustisia keikkoja. On doomia, dödistä, rässiä, industrialia ja metsäheviä. Mukaan landolatalkoisiin on värvätty Swallow the Sun, Black Sun Aeon, Before the Dawn, Turmion Kätilöt, Battlelore, Enochian Crescent, 45 Degree Woman ja Tukkanuotta.

MC Raaka Pee heitti kommentit koskien Turmion Kätilöjen vetoa:“Olen reenannut iPadin Garageband-ohjelmalla yhtä biisiä melkein kolme kertaa. Soitin alkuviikosta paikalliselle romuttamolle, mutta vähän liian kallista oli kolistimien hankinta sitä kautta. Suuntaamme katseemme purkutyömaille. DQ:lle (rumpali) kävin katsomassa kapuloita Motonetistä. Ihan jo työkokemuksen kautta päädyin varmaan ratkaisuun: Vaughan 28 oz (se on vasara ja iso semmonen, jos ette hipit tiedä). Luultavasti session jälkeen DQ:n tottumattomat ranteet ovat niin paskana, että joudumme perumaan kesän festarikeikat.”

Inferno ja Nosturi toivottavat Sinut lämpimästi tervetulleeksi Alakertaan nauttimaan auringosta, grillailusta, virvokkeista ja mitä mielenkiintoisimmista akkarikeikoista!  Muista ottaa omat kabanossit messiin!

Infernon ja Nosturin akustiset Sytyke -klubit ravintola Alakerrassa Nosturilla:

SWALLOW THE SUN
To 19.7.2012, 12€, K18

BLACK SUN AEON & BEFORE THE DAWN
Ke 27.7.2012, 10€, K18

TURMION KÄTILÖT
To 2.8.2012, 12€, K18

BATTLELORE
To 9.8.2012, 8€, K18

ENOCHIAN CRESCENT, TUKKANUOTTA
To 16.8.2012, 10€, K18

45 DEGREE WOMAN
Ke 22.8.2012, 8€, K18

Ennakkomyynti: Tiketti.  Alakerta avoinna klo 18:00 – 24:00 – bändit klo 21:00 (säävarauksella terde auki jo klo 15)


Posted

in

, ,

by

Tags:

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.