North Mississippi Allstars, Karnivool, Bob Wayne ja Kolmas Nainen kiinnitetty Provinssiin

Maailmalla kohuttu blues/southernrock -yhtyeen North Mississippi Allstarsin on väitetty olevan livenä kovempi kuin Black Keys. Asia on mahdollista tarkastaa kesällä Provinssissa. Vuonna 1996 Mississipissä perustettu kokoonpano teki tv-debyyttinsä vuonna 2000 Conan O’Brienissa ja debyyttilevy ”Shake Hands with Shorty” oli ehdolla Grammy-palkinnon saajaksi parhaan blues-albumin kategoriassa. Yhtye on pokannut Blues Music Award -palkinnon bluestulokas-sarjassa vuonna 2001.

Australialainen Karnivool on uudella Sound Awake -albumillaan saanut oman maansa polvilleen ja tänä kesänä onkin Euroopan vuoro. Progressiivista metallia soittavaa yhtyettä on verrattu mm. Tooliin ja Mars Voltaan.

Viime syksynä Nashville Pussyn kanssa Suomessa keikkaillut ja lämmittelijänä show’n varastanut kantripunkkari Bob Wayne tuo taustayhtyeensä Outlaw Carniesin Provinssiin. Bob Waynen viimeisin julkaisu on People Like You -levymerkin kautta keväällä 2012 ilmestynyt viitosalbumi ”Till the Wheels Fall Off”.

Lisäksi juuri paluun ”Me ollaan ne” -albumilla tehnyt Kolmas Nainen esiintyy tulevan kesän Provinssirockissa. Suomirokin legenda syntyi vuonna 1982 Alavudella ja sille ojennettiin perjantaina eteläpohjalaisen kulttuurin eteen tehdystä työstä Artturi Leinosen palkinto.

LIPUT
2 päivää alkaen 95 euroa
24H liput (sis. 2 päivän festivaalilipun ja leirinnän to-su) alkaen 110 euroa. Tämä paketti myynnissä vain Provinssirockin lippukaupassa
Hotellipaketti kahdelle (sis. hotellimajoitus kahdelle 27.-29.6. ja 2 kpl kahden päivän festivaalilippuja) alkaen 390 euroa


Posted

in

, , ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.