Naamat-festarin lipunmyynti lähestyy, muista olla nopea

Rockfestari Naamat on kuin hyvä juusto, näyttää vähän jännältä, haiskahtaakin ehkä vähän oudolta, mutta ah maistuu niin hyvältä ja saa hymyn huulille. Rockfestari Naamat jälleen heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 26.-28.7. Rockfestari Naamat järjestetään nyt neljättätoista kertaa Tuomiston tilalla Muuramessa. Esiintyjiä ei taaskaan vielä nyt kerrota, mutta sen verran paljastetaan, että aiempien vuosien tapaan muun muassa mölkkyä, saunomista, peltofutista ja ”Unhappy hour” hetkiä (jolloin palvelu on erityisen huonoa ja hinta kallis) on luvassa. Millaista Naamoilla on? Ei sitä voi kertoa, se pitää kokea.

Rockfestari Naamat siirtää lipunmyyntinsä tänä vuonna Tikettiin taatakseen serverien pystyssä pysymisen ja mahdollisimman vaivattoman lipunhankinnan. Lipunmyynti alkaa Tiketissä torstaina 16. toukokuuta klo 12.00. Viime vuonna liput myytiin loppuun noin 20 minuutissa, joten kaikkien lipun tahtovien on syytä olla valppaina heti lipunmyynnin alkaessa.

Lippu maksaa saman 40€ kuin viimekin vuonna.  Festarilippu + bussimatkat Helsingistä 75 € ja Tampereelta 60 €. Menopaluu, lähtö Helsingistä pe viimeistään klo 14 ja Tampereelta 16.15. Toiveita aikataulun aikaistamiseen on esitetty, ja näin tullaan toimimaan jos kaikki kyytiläiset on halukkaita lähtemään – ja saapumaan! – aiemmin.