Monsters of Popin ohjelma valmis, juuri sopivasti festareiden avauspäivänä

Vuoden 2013 Monsters of Popin ohjelma on nyt valmis. Artistikattauksen täydentävät Phantom, Räjäyttäjät, Muuan Mies ja Polar Motor.

Helsinkiläinen Phantom on yksi viime vuosien puhutuimmista kotimaisista tulokkaista. Kaksikon Scars-single keräsi ilmestyessään vuonna 2012 laajalti huomiota kansainvälisesti, eikä vähiten Pitchforkin ja The XX -yhtyeen antamien kehujen vuoksi. Phantom esiintyy Monsters of Popissa Klubilla lauantaina 21.9.

Monsters of Popissa Telakan lavalla torstaina 19.9. esiintyvä Räjäyttäjät on monien mielissä palauttanut uskon rock’n rolliin. Yhtyeen raivoisat ja arvaamattomat keikat ovat aiheuttanut hurmosta niin Pohjois-Suomessa kuin pääkaupunkiseudullakin. Räjäyttäjien debyyttialbumi Awopbopaloopop Alopbam RÄJÄ! julkaistaan sopivasti Monsters of Popin kynnyksellä.

Monsters of Popin ohjelman täydentävät Juicen verta, Helismaan hikeä ja Princen kyyneleitä yhdistävä Muuan Mies (to 19.9., Telakka) ja tuore helsinkiläisyhtye Polar Motor (pe 20.9., Telakka), jonka jäsenet ovat tuttuja niin Pariisin Kevään, Jessen kuin Kim Curly Bandin riveistä.

Festivaalin levynsoitosta vastaa laaja rinki maan parhaita deejiitä. Klubin dj-koppiin ahtautuvat tapahtuman aikana niin Hang The DJ -klubin Antti H ja Sami kuin dj:t Laurila, Karate ja Särmä.

Monsters of Popin kolmen päivän festivaalipassit ovat nyt myynnissä Tiketissä hintaan 45 € (+ mahdolliset toimituskulut). Tiketti myy myös Klubin päiväkohtaisia lippuja, joiden hinnat vaihtelevat 13–25 euron välillä. Telakan päiväkohtaiset liput ovat ennakkomyynnissä nyt Telakalla. Telakan torstain (19.9.) lippu on 10€, perjantai (20.9.) ja lauantai (21.9.) 7€ kappale.

Vuoden 2013 Monsters of Popin esiintyjälista kokonaisuudessaan: Alan Braxe (dj set, FRA), Yast (SWE), Reptile Youth (DEN), Ballet School (UK), Minä ja Ville Ahonen, Circle, Death Hawks, Sarah Kivi & Non-Orchestra, Räjäyttäjät, Phantom, The Lieblings, Kytäjä, Satan’s Fingers, Lopun Ajan Mies, Panssarijuna, Muuan Mies, Polar Motor, dj’s Antti H & Sami (Hang The DJ), dj Laurila, dj Särmä & Karate.