Millaista on Petri Nygårdin takahuone-elämä?

Petri Nygårdin elämää tien päällä, takahuoneissa ja lavoilla on päässyt seuraamaan jo vuoden alussa julkaistusta Julius Konttisen kuvaamasta Räps filmaten -valokuvakirjasta. Nyt Räps filmaten saa jatkoa näyttelyn muodossa: kirjan parhaat otokset on koottu kotkalaisen taideyhdistyksen Art Circus Eternan tiloihin. Heinäkuun lopusta elokuun loppuun pidettävässä näyttelyssä nähdään materiaalia eturivin samppanjakylvyistä kiekkoleijonien MM-kultajuhlaan – myös ennenjulkaisemattomia otoksia.

– Kaikki aina kysyy multa mitä kiertueella ja backstagella tapahtuu ja millasta siellä on. Nämä kuvat näyttävät kaiken, Petri vakuuttaa.

Petri Nygårdin keväällä julkaistulta albumilta Mun mielestä on julkaistu myös video Klamydian kanssa tehdystä Kerran kesässä -biisistä. Videolla on mukana Petrin suuri ihailija Lola Wallinkoski.

Näyttely on ilmainen ja avoinna 27.7.-31.8.2012 osoitteessa Keskuskatu 35, Kotka. Aukioloajat ti-pe klo 11-19 ja la-su klo 12-16. Kaikki näyttelyn taulut ovat myös ostettavissa, myytävänä on myös valokuvakirjoja sekä muita Nygård-fanituotteita.