Mikko Alatalo rokkaa jälleen Tarinankertojat-klubilla

Iskelmälaulaja ja kansanedustaja Mikko Alatalo tekee paluun 70-luvun rockjuurilleen Tarinankertojat-klubilla Kulttuuritehdas Korjaamolle 21. helmikuuta. Mikko Alatalo esittää lauluntekijäillassa suomirockin retrohelmiä muun muassa Love Recordsille levyttäneen Coitus Intin ajoilta: setissä kuullaan ainakin kappaleet Klovni heittää veivin ja Per Vers, runoilija. Lisäksi hän raottaa kappaleiden syntyhistoriaa sekä yhteistyötään Juice Leskisen ja Harri Rinteen kanssa. Yleisöllä on myös mahdollisuus kysyä artistivieraalta mieltään askarruttavia kysymyksiä.

Kansanedustajan työnsä lisäksi Mikko Alatalo tunnetaan erityisesti iskelmäklassikoistaan. Vielä tänäkin päivänä hän tuntee olonsa kotoisaksi myös Manserockin äärellä.

”Vaikka olen tehnyt välillä muutakin, musiikilliset juureni ovat suomenkielisessä rockissa, ja Tarinankertojissa yleisö näkee minusta tätä rohkempaa puoltani. Illan aikana laulan lisäksi myös vanhoja balladejani kuten Syli”, hän lupaa. ”Klubilla kuullaan biisejä, joita tämän päivän nuorisokin on tullut pubikeikoillani toivomaan. Vaikka suurin osa 70-luvun faneistani on nykyään viisikymppisiä, myös nuoria tuntuu viehättävän kappaleideni retrous.”

Vanhojen klassikoiden esittämisen lisäksi Alataloa innostaa Tarinankertojat-illassa yhteistyö hienon housebandin – Marzi Nymanin, Harri Rantasen, Anssi Nykäsen, Jani Wilundin, Mikko Siltalan ja Kalle Alatalon – kanssa.

”Nämä lahjakkaat muusikot tuovat biiseihini oman flow’nsa. Ja on aina hienoa soittaa myös yhdessä poikani Kallen kanssa”, laulaja sanoo.

KEIKKA
Ti 21.2. Helsinki, Korjaamon vaunusali
alkaen klo 20