Metalcore-orkka Every Time I Die saapuu Suomeen, tsekkaa myös uusi video tulevalta levyltä

Metal-, math- ja hardcorea sekä raskasta vaihtoehtorockia sekoitteleva Every Time I Die saapuu keskiviikkona 23. toukokuuta ensimmäiselle klubikeikalleen Suomeen. Liput maaliskuussa uuden albumin julkaisevan yhdysvaltalaisbändin konserttiin tulevat myyntiin Tikettiin perjantaina 13. tammikuuta.

Buffalossa 1990-luvun lopulla veljesten Keith (laulu) ja Jordan (kitara) Buckleyn perustama Every Time I Die julkaisi debyyttialbuminsa ”Last Night in Town” jo vuonna 2001, mutta suurinta suosiotaan yhtye on nauttinut vasta viime vuosina. Pitkäjänteinen ja lähes tauoton kiertue-elämä ovatkin nostaneet Every Time I Dien nykypäivän menestyneimpien metalcore-bändien joukkoon.

Ennen edellistä albumiaan ”New Junk Aesthetic” (2009) yhtye siirtyi maailman tunnetuimman punk/hardcore-levymerkin Epitaphin talliin. Maaliskuun alussa Every Time I Die julkaisee kuudennen pitkäsoittonsa ”Ex-Lives”, jonka äänityksistä vastasi Stam1nankin tulevan albumin tuottanut huippunimi Joe Barresi (Tool, Queens Of The Stone Age, Parkway Drive).

Tässä levyn ensimmäinen sinkku Underwater Bimbos From Outer Space.

Uransa aikana Every Time I Die on soittanut ympäri maailmaa esimerkiksi Bring Me The Horizonin, August Burns Redin ja Dillinger Escape Planin kanssa sekä esiintynyt Warped- ja Ozzfest-kiertueilla. Aikaisemmin yhtye on vieraillut Suomessa ainoastaan loppuvuodesta 2009, jolloin Every Time I Die nähtiin Helsingin Jäähallissa In Flamesin ja Killswitch Engagen lämmittelijänä.

Nosturin konserttiin ei ole ikärajaa, mutta täysi-ikäisille on rajattu anniskelualue. Tapahtumaan on luvassa myös myöhemmin julkistettava lämmittelijä. Keikka järjestetään yhteistyössä Kaaoszinen kanssa.

KEIKKA
Ke 23.5.2012 Helsinki, Nosturi

LIPUT:
Myyntiin pe 13.1.2012 klo 9.00
15 EUR +toimituskulut
Ennakko: Tiketti