Mardukin ja Melecheshin kiertue saapuu Suomeen [PERVTTU]

EDIT: 5.10 HUOM! Konsertti on peruuntunut.

Ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoinen tili- ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Viime keväänä tuoreimman ”Serpent Sermon” -albuminsa julkaissut ruotsalainen Marduk sekä harvemmin näillä leveyksillä nähty lähi-idän äärimetalli-ihme Melechesh ulottavat pohjoismaiden kiertueensa Suomeen marraskuussa. Serpent Sermon North Tour nähdään Helsingin Nosturissa tiistaina 13.11. ja Jyväskylän Lutakossa seuraavana päivänä, 14.11. Lipunmyynti keikoille käynnistyy maanantaina 24.9.

Marduk on viime vuosina noussut yhdeksi pohjoismaiden johtavista uudemman aallon black metal yhtyeistä. Orkesterin viime keväänä julkaisema albumi ”Serpent Sermon” on ollut sekä arvostelu-, että myyntimenestys ja vahvistanut ruotsalaisten asemaa mustan metallin synkässä kärjessä. Marduk on viimeksi esiintynyt Suomessa viime kesänä yhtenä Hammer Open Airin pääesiintyjistä.

[youtube EUWOqr_AJvI]

Alunperin Jerusalemista lähtenenyt Melechesh on nostanut profiiliaan huimasti viime vuosina kiertämällä aktiivisesti klubeja ja festareita kautta mantereen. Bändin yhdistelmä äärimetallia ja lähi-idän perinteitä on edellisen kerran taltioitu levylle vuonna 2010, jolloin kovasti ylistystä saanut ”The Epigenesis” näki päivänvalon.

Molemmat illat pääesiintyjille avaavat ruotsalainen Blood of Serpents sekä kotimainen Gloria Morti.

KEIKAT
13.11. Helsinki, Nosturi
Liput 18/20 €, ennakko Tiketti

14.11. Jyväskylä, Lutakko
Liput 15/17 €, ennakko www.jelmu.net


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.