MADtv:stä tunnettu koomikko Aries Spears Suomeen toukokuussa

Yhdysvaltalainen koomikko Aries Spears tuo stand up -kiertueensa Suomeen ensi keväänä. Muun muassa MADtv:stä tunnettu Spears esiintyy Helsingin Apollo Live Clubilla 27. toukokuuta 2014. Liput tulevat myyntiin Tiketissä ja Lippupalvelussa 2. joulukuuta klo 9.00, ja ne maksavat alkaen 30 euroa.

Aries Spears (s. 1975) aloitti uransa jo 14-vuotiaana ja esiintyi useissa eri komediateattereissa New Yorkissa. Spearsin ensimmäiset TV esiintymiset nähtiin Russell Simmonsin Def Comedy Jamissa, jonka jälkeen hän muutti Los Angelesiin 1992. Spears on näytellyt myös mm. elokuvissa Malcom X, Jerry Maguire ja The Proud Family.

Spears tunnetaan erityisesti hillittömistä julkkisimitaatioistaan, ja mies on yhdistellyt esityksissään elementtejä mm. Eddie Murphyn, Sylvester Stallonen, Al Pacinon ja James Brownin hahmoista. Spears on yksi pisimpään MADtv -ohjelmassa näytelleistä koomikoista, ja hänen oma Talkin’ American -sketsinsä oli yksi sarjan historian suosituimmista. MADtv:n lisäksi Spears on nähty The Underground -sketsiohjelmassa.

Apollo Live klubilla nähdään Aries Spearin vuoden 2014 kiertueeseen varta vasten suunnittelema show, joka tarjoilee elementtejä parhaasta afroamerikkalaisesta stand up -perinteistä Spearsin persoonallisella tyylillä.