Maailma kylässä ja Teatris tuovat Helsinkiin yli sata teatteriesitystä

Maailma kylässä tekee tänä vuonna yhteistyötä nuorisoteatterifestivaali Teatriksen kanssa. Festivaaleilla on yhteensä yli sata teatteri- ja tanssiesitystä. Festivaalit valloittavat Kaisaniemen puiston ja Rautatientorin lavojen lisäksi Kansallisteatterin Päänäyttämön, Willensaunan ja Musiikkitalon Sonore-salin.

– Nuorten teatterifestivaali tuo kaupunkiin yli tuhat nuorta esiintyjää ja lähes 70 esitystä. Teatris on sopivasti Maailma kylässä -festivaalin sisällä ja ympärillä samaan aikaan, joten yhteistyö on luonnollista, kertoo festivaalin promoottori Nelli Korpi.

– Nuorten esitysten lisäksi ohjelmassa on kiinnostavia ammattilaisryhmiä, tunnettuja näyttelijöitä ja ajankohtaista esittävää taidetta, jatkaa festivaalin tuottaja Kai Artes.

Festivaalialueen Teatris-lavalla on teatteri- ja tanssiesitysten lisäksi ammattinäyttelijöiden haastatteluja. Haastateltavina ovat näytteilijät Lorenz Backman, Eero Ritala, Lotta Lehtikari, Maria Ylipää, Miitta Sorvali ja Aku Hirviniemi sekä Kansallisteatterin johtaja Mika Myllyaho.

Lisäinfoa tapahtuman kotisivuilta.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.