Legendaariseen 27-vuoden ikää yltävän Jyrockin “se uusi löytö” on Cold Pupu Sauna

Ensimmäinen varma merkki kevään vääjäämättömästä lähenemisestä on Jyväskyköb Jyrockin ohjelman julkaiseminen. Vuoden 2012 ohjelmistossa on pyritty ennen kaikkea monipuolisuuteen sekä kyseenalaistamaan pinttyneitä ennakkoluuloja siitä, minkälainen musiikki Jyrockissa pitäisi soida.

Jyrock-viikonlopun avauspäivänä perjantaina 20.4. lavalla nähdään muun muassa elektronista audiohunajaa ympäri maailmaa tarjoillut Moby Dictator, kebabrokiksi määriteltyä rytmihumppaa The Irrationalsilta, Tundramatiksin kansanmusiikkimaista rocktykitystä sekä pakkaa sekoittamassa psykedeelisen avaruusmelun musta ja raskas lähettiläs Oranssi Pazuzu.

Lauantaina 21.4. nähdään ja kuullaan esimerkiksi uudistunut Husky Rescue ja ylisanoja magneetin lailla puoleensa vetävä The New Tigers. Cold Pupu Sauna on Jyrockin tarjoama tämän vuoden “se uusi löytö”, josta et ole ehkä aiemmin kuullut vielä mitään. Helsinkiläis-siriuslainen kolmehenkinen powerduo käyttää musiikissaan sähköä ja tiko-tikoa.

Festivaalin ennakkoliput ovat jo myynnissä Lippupalvelussa kautta maan. Yhden päivän lippu irtoaa 18 eurolla, koko viikonloppu maksaa 28 ja opiskelijoille 25 euroa. Lippupalvelu veloittaa lisäksi omat välitysmaksunsa.

Paikallisista klubeista festivaalilla on tällä kertaa mukana Ghetto Party, LUPI! ja Hear sekä iso liuta tiskijukkia läheltä ja kaukaa. Lauantai-iltapäivästä 21.4. ravintola Vakiopainaineessa järjestetään tuttuun tapaan Jyrock-päiväklubi, jonka kaksi esiintyvää artistia julkaisemme helmi-maaliskuun aikana.


Posted

in

, , ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.