Laakso-yhtyeestä tuttu ruotsalainen singer-songwriter Markus Krunegård saapuu Suomeen

Ruotsalainen laulaja-lauluntekijä Markus Krunegård saapuu marraskuussa Suomeen kahdelle keikalle. Tiistaina 6. päivä marraskuuta Krunegård soittaa ilmaiskeikan osana Svenska Dagen -pääjuhlaa Espoon kulttuurikeskuksessa ja seuraavana päivänä Apollo Live Clubilla osana Svenska Talande Klubben –konserttisarjaa. Apollo Live Clubin keikan liput ovat nyt myynnissä Lippupalvelussa.

Juuriltaan suomalainen Krunegård aloitti uransa popbändissä Laakso ja oli myös mukana Hets-kokoonpanossa. Hän julkaisi ”Markusevangeliet” nimeä kantavan esikoisalbuminsa nelisen vuotta sitten. Singlestä ”Jag är en vampyr” tuli heti iso hitti Ruotsissa. Uusin albumi ”Mänsklig värme” on järjestyksessään neljäs.

Tiistain konsertti Tapiolasalissa on osa Svenska Dagen -pääjuhlaa. Tapahtuma on ilmainen, mutta sisäänpääsyä varten yleisön tulee hakea maksuton ennakkolippu. Keskiviikon Apollo Live Clubin keikan järjestävät yhdessä Yle X3M Svenska Talande Klubben – Pakkobileet!, Svenska Veckan, sekä Senja opettaa sinulle ruotsia. Illan avaa kotimainen, lahjakkaasti folkia ja rockia sekoittava vaasalainen Timshel.

KEIKAT
Ti 6.11.2012 Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali (ohjelma alkaa klo 18, ei sisäänpääsyä enää ohjelman alkamisen jälkeen)
Ke 7.11.2012 Helsinki, Apollo Live Club (ovet 20, K-18)

LIPUT
Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali: Konsertti on osa Svenska Dagen -pääjuhlaa. Tapahtuma on ilmainen, mutta sisäänpääsyä varten yleisön tulee hakea ilmainen ennakkolippu. Liput ovat noudettavissa 29.10. lähtien kaikista kaupungin toimipisteistä Espoossa sekä Helsingin Forumin Luckanista. Lippuja on rajattu määrä.
Apollo Live Club: 8 euroa + mahdolliset toimituskulut Lippupalvelun myyntipisteistä. Ovelta 10 euroa.