Kivestivaali täyttää jo kaksi vuotta, juhlissa mukana mm. Cleaning Women

Kivestivaalit täyttää kaksi vuotta ja syntymäpäiviä juhlitaan Turun Klubilla lauantaina 25.5.2013. Tapahtuman etkoja vietetään Turun Klubin sisäpihalla 25.5. Siivouspäivän pihakirppiksen myötä klo 12-15. Siivouspäivä on kansallinen tapahtuma, johon Turun Klubi ottaa ensi kertaa osaa. Kivestivaalien isäntä Pietu Sepponen sekä Kiveskives-yhtyeen Markus Kettinen siivoavat omat pöytälaatikkonsa ja esiintyvät soolona Klubin parvekkeelta klo 14.

Ensimmäiset Kivestivaalit vietettiin 1.6.2011 Turun Klubilla tapahtuman järjestäjän oman Kiveskives-yhtyeen Euroopan kiertueen varainkeruukeikan yhteydessä. Tapahtuma oli menestys ja antoi uskoa siihen, että Turussa on tilausta säännöllisesti järjestettävälle vaihtoehtomusiikin tapahtumalle. Kivestivaalien kaksivuotispäivänä tulee täyteen myös järjestäen 20. Kivestivaalit.

25.5. synttärijuhlia tahdittamaan on saatu paljon Kivestivaaleille toivottu Cleaning Women, Tuomas Henrikin Jeesuksen Kristuksen Bändi, Mümmö ja itseoikeutetusti tapahtuman synnyttänyt, Kiveskives. Cleaning Women on pitkän uransa aikana saattanut ihmisiä transsiin siivousvälineistä rakennettujen soittimiensa avulla. Cleaning Women on esiintynyt rock-klubeista konserttisaleihin yli kahdessakymmenessä maassa, mm. Kiinassa, Kanadassa, Venäjällä sekä useassa Euroopan maassa.

Tuomas Henrikin Jeesuksen Kristuksen Bändi tekee paluun esiintyy Kivestivaaleilla kolmatta kertaa. Oululainen suomirockpunkpopviisikko on julkaissut kolme hienoa albumia ja neljäs levy ilmestyy aivan tapahtuman läheisyydessä. Mümmö on nykyään Turussa majaansa pitävä trio, joka yhdistää musiikissaan tanssia, steppausta, improvisointia ja punkahtavaa rockia hämmentävän toimivaksi ja eteenpäin rullaavaksi äänitaiteeksi. Kiveskives soittaa nintendorockia psykedeelisillä mausteilla, välillä törmätään jäävuoreen ja toisinaan kruisataan luu ulkona ikkunasta.

KEIKKA
25.5.2013 Turku, Klubi, Live-kerros
Liput 7e/9e
Ennakot: 8raita & Levykauppa Äx