Kitaravelho Joe Bonamassa palaa Suomeen isommalle areenalle

Vertaansa vailla olevan kitaravelhon maineessa oleva yhdysvaltalaisartisti Joe Bonamassa saapuu syksyllä Suomeen. Kaikki aikaisemmat konserttinsa Suomessa loppuunmyynyt Bonamassa konsertoi sunnuntaina 13. lokakuuta Helsingin Hartwall Areenalla, josta luodaan verhoiluin ja katsomorajauksin intiimin teatterimainen, kun esiintymislava asettuu permannon puoliväliin. Näin yleisö pääsee Hartwall Areenalla myös poikkeuksellisen lähelle artistia ja hänen ilmiömäistä kitaratyöskentelyään. Konsertin lipunmyynti käynnistyy torstaina 11. huhtikuuta Lippupisteessä.

Joe Bonamassan lähestyessä 25. vuottaan ammattimuusikkona, hän jatkaa virtuoosimaisella ja kekseliäällä tiellään bluesrockin innovaattorina. Bonamassan ura alkoi toden teolla vuonna 1989 hänen ollessaan 12-vuotias ja päästessään B.B. Kingin lämppäriksi. Nykyisin hän on sukupolvensa parhaimpia kitaristeja ja laulaja-lauluntekijä, joka on julkaissut 15 sooloalbumia 13. vuodessa – kaikki hänen omalla levymerkillään J&R Adventuresilla. Kiertueaikataulussa on vuosittain huikeat parisataa keikkaa ympäri maailmaa, mutta aikaa riittää myös erilaisille sivuprojekteille, kuten Bonamassan perustamalle hyväntekeväisyysjärjestö Keeping The Blues Alivelle. Bonamassan tuorein studioalbumi ”Driving Towards The Sunlight” julkaistiin viime vuoden toukokuussa.

[youtube wTG-bCMG05E]

Myös tänä vuonna Bonamassan tahti on kiivas. Hänen uransa ensimmäinen akustinen konsertti Vienna Opera Housessa on juuri julkaistu dvd:nä. Lisäksi tulossa on mm. toinen albumi ja ensimmäinen kiertue yhdessä Beth Hartin kanssa. Maaliskuun lopulla Bonamassa soitti neljä intiimiä spesiaalikeikkaa Lontoossa, joista on tekeillä vielä erillinen julkaisu.

Syksyllä Bonamassan kiertue yltää Suomeen, jossa suosio on kasvanut vahvasti keikka keikalta. Suomen ensivisiittinsä Puistobluesiin vuonna 2001 tehnyt Joe Bonamassa esiintyi loppuunmyydylle Savoy-teatterille Helsingissä vuonna 2009, ja vuoden 2010 Tavastian-keikka varattiin niin nopeasti loppuun, että kysyntä poiki Tavastialle lisäkonsertin. Myös viime vuoden maaliskuun konsertti Finlandia-talossa myytiin nopeasti loppuun.

KONSERTTI
Su 13.10.2013 klo 19 Helsinki, Hartwall Areena
Ovet klo 17.30

LIPUT
Myyntiin to 11.4.2013 klo 9
Toimituskuluineen alkaen 77,50 / 62,50 / 57,50 euroa Lippupisteen myyntipisteistä


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.